Jó meccseket hozott a TNT 2. fordulója!

Írta: Pestifoci.hu

tnt 2018 tesifesto

A szombati száraz nap után vasárnap a hóval is keményen megküzdöttek a csapatok a Téli Nagypályás Tornán, de ez sem zavarta őket a jó játékban és a felkészülésben! Remek körön vagyunk túl!

 

A 2.forduló eredményei:

 

2018.január 20.szombat
10.00. Goldball '94 FC - MLTC 2:4 (0:0)
11.00. Csillaghegyi MTE - Testvériség SE II 2:5 (1:2)
12.00. Goldball '94 FC öregfiúk - Kormányőr SE I 7:3 (4:1)
13.00. Újpesti Haladás FC - Puebla 13 FC 1:2 (1:2)
14.00. BVSC-Zugló U19 - Zuglói Kinizsi SE 4:4 (2:1)

 

2018.január 21.vasárnap
10.00. Testvériség SE U19 - Festo-AM SE 3:1 (1:1)
11.00. Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC U17 1:3 (1:0)
12.00. Inter 04 FC - Törökbálinti FC 0:5 (0:1)
13.00. Rúg-6 FC - Híd-Unió SE 3:4 (1:1)
14.00. MAFC-Wanderers FC - Budapesti Erdért SE 4:8 (1:4)

 


2018. január 21.:

Testvériség SE U19 - Festo-Am SE 3-1 (1-1)

Mindkét csapat vereséggel kezdte a Téli Nagypályás Tornát, így most mindketten a javítás reményében léptek pályára. A csapatok dolgát a hó megnehezítette, de ennek ellenére már a 8. percben gól született, Juhász Dávid remek találatával a Festo szerzett vezetést. A korai sokk után a Testvériség fokozatosan kezdte átvenni a mérkőzés irányítását, és a félidő végén a 39. percben Szabó Dávid ki is egyenlített. A második játékrészben a Testvériség ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta, már az 53. percben büntetőhöz jutott, amit Ács Benjámin be is lőtt. Három perc múlva pedig Rafalsz Norbert újabb gólt szerzett a zöld-fehéreknek. A hátralévő időben is a Testvériség fiatal csapatának akarata érvényesűlt, és végül megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

 


Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC U17   1-3 (1-0)

Második mérkőzését is megnyerte a TNT-n az Újpesti Haladás ifjúsági csapata, pedig nem indult számukra jól a találkozó. A Kormányőr II. csapata a mozgékony Papp Martin révén a 25. percben megszerezte a vezetést. A Haladás a félidőig nem is tudott egyenlíteni, a szünet után viszont jelentős erőket mozgósítottak, és ez sikerre is vezetett. A többször is helyzetbe kerülő Sándor Balázs az 57. percben először egalizált, majd a mérkőzés hajrájában két szép befejezésével klasszikus mesterhármast ért el, ez pedig csapatának három pontot ért.

 


Inter 04 FC - Törökbálinti FC 0-5 (0-1)

Az előző napon a KISE ellen edzőmeccsen nyerő Inter 04 FC kissé vegyes csapattal érkezett a Törökbálinti FC elleni találkozóra, ennek ellenére az első félidőben jól tartotta magát magasabb osztályú ellenfelével szemben. Bár a TFC már a 16. percben megszerezte a vezetést a már most remek formában lévő Hegedűs Bálint találatával, de a félidőig hiába volt több helyzetük is, maradt a 0-1 a szünetig. A második félidőben a törökbálintiak fokozatosan felőrölték ellenfelüket, és a havas pálya ellenére tetszetős futballt játszottak. Hegedűs Bálint a 60. és a 73. percben is betalált, ezzel eldöntve a meccset. Ezután az ősszel még sérüléssel bajlódő Bodnár Roland percei jöttek el, előbb a a 79. percben talált be közelről, majd 8 perc múlva egy szabadrúgás után szép kapásgólt szerzett. A Törökbálinti FC magabiztos sikert aratott.

 


Rúg-6 FC - Híd-Unió SE 3-4 (1-1)

Izgalmas, fordulatos mérkőzést hozott a két BLSZ IV-es csapat összecsapása. A Rúg-6 kezdett jobban és már a 19. percben megszerezte a vezetést, Plesa András kicselezte védőjét, majd a hálóba lőtt. Az előnyt a szünetig nem tudta megtartani Szlivási János csapata, mert Toplak Zoltán kiegyenlített. A gól előtt még majdnem a Rúg-6 talált be, de Katona Róbert büntetőt védett. A 46. percben viszont már ismét náluk volt az előny, Borsos Bálint szerzett gólt. A 64. percben Fábián János is a hálóba lőtt, egy hatalmas bombával nővelte az előnyt! Ezután jött a fordulat, Toplak Zoltán, majd Smeló Roland is gólt szerzett. A mindent eldöntő találatot pedig szintén Toplak Zoltán vitte be. Nagy meccs volt!

 


MAFC-Wanderers FC - Budapesti Erdért SE 4-8 (1-4)

Az erre a mérkőzésre ellenfelénél összeszedettebb Erdért SE nagyon jól kezdte a meccset, és többek között Engler Bence remeklésének köszönhetően, mire eljött a szünet már 4-1 volt az állás a zöld-fehéreknek. Nagy változás a szünet után sem állt be a mérkőzésbe. Az Erdértben Palkó József is duplázni tudott, és bár a meccs vége felé a MAFC is feljött, a nagy arányú vereséget nem tudta elkerülni!

 


2018.január 20.:

BVSC-Zugló U19 - Zuglói Kinizsi SE 4:4

A játéknap a BVSC-Zugló U19-es együttesének és a Zuglói Kinizsi SE-nek a mérkőzésével zárult. Id. Solymosi Csaba együttese a múlt héten a torna nyitómérkőzésén 8:2 arányban múlta felül az Újpesti Haladás FC-t, míg a BVSC-Zugló U19 a Kormányőr SE II-t győzte le 5:0 arányban. A két hibátlan mérleggel rendelkező csapat találkozója tehát sok izgalmat ígért.

 


Újpesti Haladás FC - Puebla 13 FC 1:2

Az Újpesti Haladás FC a múlt héten 8:2-es vereséget szenvedett a Zuglói Kinizsi SE ellen, míg a Puebla 13 FC az Újpesti Haladás FC U17-tel szemben maradt alul 3:1 arányban. Babulják Zoltánék hamar megkapták a lehetőséget a visszavágásra, hiszen ezúttal az Újpesti Haladás FC felnőtt csapatával mérkőztek meg. A két BLSZ IV.osztályú csapat mérkőzésén a vezetést a sárga-fekete szerelésben pályára lépő Puebla 13 FC szerezte meg a 21.percben Reicz Gábor találatával (0:1), amit a 32.percben Vindish Ferenc duplázott meg (0:2). A 34.percben azonban szépített az Újpesti Haladás FC Kárpáthegyi Zoltán góljával (1:2). A 38.percben Tóth Csaba játékvezető kiosztotta a mérkőzés első sárga lapját. A vétkes a Puebla 13 FC játékosa, Molnár Sándor volt. A félidő 1:2-vel ért véget. A második félidő is tartogatott izgalmakat. A 67.percben újabb Puebla játékos kapott sárga lapot. A 73.percben aztán Varró Péter, az Újpesti Haladás FC középpályása kapott piros lapot második sárga lapja után. A 85.percben az Újpesti Haladás FC csereként beállt labdarúgója, Csokonyai Árpád "sárgult be". Újabb gól már nem esett, így egy nagyon izgalmas mérkőzésen végül 2:1-re nyerni tudott a Puebla 13 FC. Babulják Zoltán együttese a jövő héten szombaton 12 órakor mérkőzik meg a Zuglói Kinizsi SE ellen, míg az Újpesti Haladás FC szombaton 10 órakor a Kormányőr SE II ellen lép pályára.

 


Goldball '94 FC öregfiúk - Kormányőr SE I  7:3

A normál liga egyik mérkőzésével folytatódott a torna. A Gál Sándor által irányított Goldball '94 FC öregfiúk csapata a Kormányőr SE I-el mérkőzött meg. A Goldball öregfiúk a múlt héten 6:1-re győzte le a Híd-Unió SE csapatát, míg a Kormányőr SE I a Festo-AM SE ellen diadalmaskodott 4:2 arányban. A Goldball kissé tartalékosan állt fel ezúttal, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kapuban a sporttelepen sokak számára ismerős Ladiszlai Zsolt állt. A 14.percben a Goldball támadója, Inotai Attila harcolt ki jogosnak tűnő büntetőt. A labda mögé a sértett állt, aki nem is hibázott, ugyanis a kapu jobb felső sarkába vágta a labdát (1:0). Ekkor már egyébként két nagy Goldball helyzet is kimaradt, a Kormányőr kapusa Baranyai Zoltán remekül védett. A 17.percben a fiatal Ősz Máté góljával egyenlített a Kormányőr SE I (1:1). Hiába védett jól Baranyai Zoltán, ő sem tudott azonban mit tenni a 19.percben, amikor Nagy Márton ismét megszerezte a Goldball javára a vezetést (2:1). A 33.percben Inotai Attila volt ismét eredményes (3:1), sőt öt perccel később ismét a remek formában futballozó támadó talált be (4:1), így a félidő három gólos különbséggel ért véget. A második félidőt remekül kezdte az öregfiúk I.osztályban szereplő öregfiúk csapat, ugyanis a 47.percben Nagy Márton ismét betalált (5:1). A 67.percben aztán ritkán látható gólt láthattak a nézők. A Kormányőr SE I támadója, Gyányi Artúr szinte a félpályáról ívelte be Ladiszlai Zsolt feje fölött a kapuba a labdát (5:2). A 74.percben újabb gólt szerzett Gyányi Artúr (5:3), így kezdett ismét izgalmassá válni a találkozó. A 84.percben azonban Antalics Ádám állította vissza a három gólos különbséget a felek közé (6:3). A 7:3-as végeredményt Szentmihályi Gergő állította be a 87.percben, miután a léc alá bombázott (7:3). A Goldball '94 FC öregfiúk a jövő héten vasárnap 12 órakor lép pályára a Testvériség SE U19 ellen, míg a Kormányőr SE I a Híd-Unió SE-vel találkozik vasárnap 14 órakor.

 


Csillaghegyi MTE - Testvériség SE II 2:5

A torna házigazdája, a Csillaghegyi MTE a múlt héten 6:5-ös vereséget szenvedett az Inter 04 FC-től, míg a Testvériség SE II bár sokáig vezetett, végül 2:1-re kikapott a Törökbálinti FC-től. A csillaghegyiek kissé felforgatott összeállításban léptek pályára, így a mérkőzés esélyesének a Testvériség SE tartalék csapata számított. Ennek megfelelően már a 20.percben megszerezte a vezetést Kiss István együttese. A gólt Fejes Péter szerezte (0:1). Öt perccel később Nagy Krisztián megduplázta a Testvériség SE II előnyét (0:2). A 26.percben kakaskodásért egy-egy sárga lapot mutatott fel Szuhodovszki Dávid játékvezető mindkét csapat egy-egy játékosának. A 40.percben Imre Zoltán gyönyörű egyéni alakítás végén szépített (1:2). A támadó a kapust is kicselezve lőtt végül bal lábbal a kapu közepébe. A félidő így 2:1-es Testvériség-vezetéssel ért véget. Az 52.percben ismét betalált Nagy Krisztián. A 37 esztendős támadónak ez már a harmadik találata volt az idei tornán (1:3)! A 60.percben újabb sárga lapot mutatott fel Szuhodovszki Dávid. Ezúttal a Testvériség SE II játékosa, Ferentic István volt a vétkes. A A 65.percben kezezés miatt büntetőt ítélt a Csillaghegyi MTE javára. A labda mögé Imre Zoltán állt, aki nem hibázott (2:3). A 67.percben második sárga lapja után kiállította Ferentic Istvánt a játékvezető a Testvériség SE II-ből. A 76.percben Köő Artúr ismét két gólosra növelte a Testvériség SE II előnyét (2:4). A gól nem tett jót a csillaghegyi játékosok lelkének, ugyanis reklamálásért két játékost is kiállított Szuhodovszki Dávid játékvezető Boldizsár Imre együtteséből. A 81.percben Várkonyi Bálint állította be a végeredményt (2:5). A Csillaghegyi MTE a jövő héten szombaton 11 órakor a Törökbálinti FC-vel, míg a Testvériség SE II ugyancsak szombaton 13 órás kezdéssel az Inter 04 FC-vel mérkőzik meg.

 


Goldball '94 FC - MLTC 2:4

A 2.forduló első mérkőzését két BLSZ III.osztályú gárda játszotta egymás ellen. A múlt héten mind a két csapat győzelemmel kezdte a tornát. A Goldball '94 FC 5:1 arányban múlta felül az ugyancsak BLSZ III.osztályú MAFC-Wanderers FC csapatát, míg az MLTC 8:2-re győzte le a Budapesti Erdért SE csapatát. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Az első komolyabb lehetőség a Goldball előtt adódott, ám tiszta helyzetből végül mellé lőtt mintegy 16 méterről. Nagyjából 10 perc elteltével egy szép csel után 17 méterről az MLTC játékosa, is próbálkozott, ám ő is célt tévesztett. A 40.percben egy szép beadást követően az MLTC támadója, Tóth Péter fejelt a felső kapufára. A félidő így gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidőt a Zséli László által irányított az MLTC kezdte joban, hiszen alig telt el négy perc és Balla Dávid találatával megszerezték a vezetést (0:1), ám három perccel később Petróczi Zsolt egy kontratámadás végén egalizált (1:1). A 62.percben a múlt héten mesterhármast szerző Nagy Ádám szerezte meg ismét a vezetést az ezúttal kék mezben pályára lépő mátyásföldieknek (2:1). A 70.percben ismét betalált Nagy Ádám (3:1), aki így már öt gólnál jár a tornán. A 80.percben Borsos Miklós Zsolt góljával szépített a Goldball (3:2). Hogy a mérkőzés vége ne legyen izgalmas, arról Tóth Péter gondoskodott, aki a 88.percben eldöntötte a három pont sorsát (4:2). Az MLTC a jövő héten vasárnap 13 órakor játszik a MAFC-Wanderers FC ellen, míg a Goldball '94 FC szombaton 14 órakor a Budapesti Erdért SE ellen lép pályára.

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.