Beszámolók a BLSZ3. és a BLSZ4. 25. fordulójából

Írta: Szőnyi Gábor

erosvar 234

Újabb bajnokokat köszönthetünk a hétvégén. A BLSZ III/1 csoportban a CSHC futott át elsőként a célszalagon, a BLSZ III/3. csoportban a Törökbálint nyert, valamint a BLSZ IV/2 csoportban az Erős Vár lett a bajnok.

 

Legeredményesebb játékosok:

- Eszes Zoltán (BME Wanderers ) 7 gól

- Orbán Csaba (Testvériség II) 6 gól

- Könczey Zsolt (Nimród SE) 6 gól

- Horváth Balázs (CSHC) 4 gól

- Kristóf András (Henger VL FC) 4 gól

- Iváncsik Renátó (Merkapt SE) 4 gól

- Kaszoni Péter György (BME Wanderers) 4 gól

- Huszár Viktor Erik (Inter 04) 3 gól

- Bartha Ádám (BVSC II) 3 gól

- Nagy Krisztián (Testvériség II) 3 gól

- Szabó Dániel József (BME Kármán) 3 gól

- Gendur Gábor (Nimród SE) 3 gól

- Bogárdi Dávid (Külker SC) 3 gól

- Jóni Norbert Pál (Tizenhárom FC) 3 gól

 

BLSZ III/1 csoport

A CSHC felért a csúcsra. Vasárnap este Horváth Balázs kisajátította a CSHC a Previfitt elleni mérkőzését, és egy egyszemélyes show keretén belül 4 gólt szerzett, így CSHC vagyis Horváth Balázs – Previfitt 4:2. Előnyük így 7 pontra nőtt a Szabadkikötő előtt, akik a szezon meglepetését okozták, amikor a Rúg-6 vendégeként 3:2-es vereséget szenvedtek. A harmadik helyért harcoló Margitsziget és az MFC Favorit egymás ellen csapott össze eldöntendő a bronzérem sorsát. Nos, kettejük találkozóján a Margitsziget Fodor László a 70. percben szerzett góljával 1:0-ra nyert befutva a dobogó harmadik fokára.

A Kormányőr SE hazai pályán kapott ki alaposan az Inter 04-től. Az 5:1-es Inter győzelemmel véget érő találkozón Huszár Viktor Erik 3 gólt szerzett.

Az utolsó helyezett hajdan szebb, dicsőbb napokat látott MAC-Grund hazai pályán szenvedett 4:2-es vereséget a Goldball csapatától, és az Istenhegy is egy néhány kiállítással tarkított mérkőzésen hasonló eredményt elérve 4:2-re verte a DINI SE csapatát.

 

CSHC

A tegnapi napon csapatunk számára egyszerű volt a képlet, amennyiben nyerünk bajnoki címet ünnepelhetünk. Azonban történt egy érdekes fordulat. A délután folyamán a Rúg-6 FC csapata legyőzte a minket üldöző Szabadkikötő csapatát, így biztossá vált, hogy mi végzünk a tabella élén.

Mi már ennek tudatában léphettünk pályára a Previfitt SE ellen és Horváth Balázs 4 góljának köszönhetően sikerült is 4-2-re megnyerünk a mérkőzést, ezzel pedig a 20. veretlen bajnokinkat húztuk be az idei szezonban.

Balázs 4 góljának köszönhetően átvette a vezetést a góllövőlistán, de ez a csata még tartogat izgalmakat a záró fordulóra.

Ezúton is szeretnénk gratulálni mindenkinek aki részese volt ennek a sikernek, a szurkolóinknak pedig szeretnénk megköszönni az egész éves támogatásukat.

Jövő héten szombaton mindenkit szeretettel várunk a Margitsziget elleni idei utolsó mérkőzésünkre, ahol kezdetét veszi majd a bajnoki fieszta.

A BAJNOKCSAPAT névsora:

Bacsik László, Bodor András, Botos Krisztián, Bunya Dániel, Farkas Máté, Fazekas Sándor, Gál Márk, Halászi Dániel, Hamar László, Hegedűs Richárd, Holczman Péter, Horn Krisztián, Horváth Balázs, Horváth István, Huszár Attila, Juhász Benjámin, Juracskó Dávid, Kolba Richárd, Kovács Balázs, Leposa Péter, Magyar Attila, Nagy Krisztián, Nagy Norbert, Ország Alex, Ötvös Roland, Pálházi Ákos, Takács Sándor, Tyukodi Máté, Tyukodi Tibor, Udvardi Gábor, Veres András

A csapat vezetőedzője:

Tyukodi Tibor

 

 Jövőre pedig már a BLSZ II-ben is felcsendülhet a szívünknek oly kedves rigmus,

Hajrá Csepel, Hajrá CsHC !!!

 

BLSZ III/2 csoport

A MUN SE korábban már bebiztosította bajnoki címét a csoportban, így csak a mögötte lévő helyezkedés volt érdekes, hogy ki, hová ér oda, mivel a MUN SE idegenben 5:0-ra verte a Bp.Erdért SE csapatát. Az üldözők közül a Duna SK 2:0-ra nyert Budakeszin a hazaiak ellen és jelenleg 53 ponttal második, míg a harmadik helyezett 52 pontos BEAC is könnyedén 5:1-re győzött a 3R Spartacus vendégeként. De még a negyedik helyen álló Budatétény is 50 pontos, így mivel ebben a fordulóban elmaradt a mérkőzésük a Budai XI ellen, talán nekik van a legtöbb esélyük a második helyre befutni.

A Büske hozta a kötelezőt a Mahatma Gandi elleni 4:2-es győzelem alkalmával. Az alsóbb régiókban mind a BVSC II, mind a Bp. Polgári SC nyerni tudott. Az előbbi a TFSE II-t Bartha Ádám 3 góljával verte 4:3-ra, míg az utóbbi a Műegyetem II elleni vívta meg csatáját sikeresen egy 3:2-re megnyert mérkőzésen.

MUN SE

BAJNOK CSAPAT! :-)

25.forduló: BP Erdért SE - MUN SE 0-5 (0-1)

Gólszerzők: Kozma Z (2), Szabó D (1), Burián Á (1), Karászi G (1)

Ma megkoronáztuk az egész éves teljesítményünket, és kapott gól nélkül, fegyelmezett játékkal legyőztük az Erdért csapatát, ami azt jelenti, hogy 2 év alatt második bajnoki címünket ünnepelhetjük. Rengeteg munkánk van ebben az amatőr egyesületben, de ezért a közösségért megéri az áldozathozatal. Nagyon köszönjük, mindenkinek, aki valamilyen módon támogatott bennünket, és reméljük hogy ezzel a sikerrel valamit vissza tudtunk adni mi is. Egy forduló még hátra van a bajnokságból, ahol szintén szeretnénk győztesen lejönni a pályáról. A meccs után pedig egy kicsit ünnepelni a feljutást, mert bár titkon reméltük, de nem volt az olyan egyszerű!

 

BLSZ III/ 3 csoport

A Testvériség II alaposan ellátta a baját a Rákosligeti AC-nek , amikor 10:1 arányban verték el őket. Nagy Krisztián 3 gólt ért el a találkozón és ez valóban szép teljesítmény is lenne, ha csapattársa Orbán Csaba nem homályosította volna el ezt az eredményt, ő ugyanis 6 gólt szerzett a találkozón.

A listavezető bajnok Törökbálint tartja 3 pontos lépéselőnyét, minekután idegenben lépett túl az Újpesti Haladáson (5:0), míg a forduló szenzációját a BFCE szállította ők ugyanis 2:1 arányban elverték a 33 FC csapatát, akik így már csak 2-3 helyért állnak harcban.

A dobogó mögött nagy a tülekedés a 4. helyért. A Futbalféria kétszer is hátrányból jött vissza a Hidegkút II elleni 3:2-es győzelem alkalmával, valamint az MLTC is győzött, ezúttal a Káposztásmegyer FC otthonából hozták el a 3 pontot (0:4) és az Issimo SE is nyert a Piramis vendégeként 1:0-ra. Az MTK Baráti Kör pedig 2:1-re verte az Újpesti Flottát.

 

BLSZ IV/1 csoport

A Pestszentlőrinci SFA annak ellenére, hogy már korábban bebiztosította bajnoki címét nem állt le (amúgy profi módon) és továbbra is nyeri mérkőzéseit. Most a Wolfs nem talált fogást a bajnokon és 2:0-és vereséggel volt kénytelen levonulni a pályáról. A második helyért viaskodók közül a Lőrinci Kitartás 3:0-ra verte a 2011 Champion SE csapatát, míg a Lánchíd FC nem figyelt a hajrára és 2:0 vezetésről 2:3-ra kikapott a Tabáni LC-től, így lépéshátrányba került az ezüstéremért vívott harcban.

A Pifu 04 FC 2:0-ra nyert otthon az Inter 04 FC II ellen, így ötödikek, valamint a hatodik Gamma idegenben győzött a Lurkó SE ellen (4:2).

Az utolsó helyezett DINI SE II is 2:0-ra nyert a Híd-Unió FC ellen, valamint a Róna SC most kicsit megakadt, mert otthon kapott ki a Siketek csapatától (0:1)

Lőrinci Kitartás

Lőrinci Kitartás SE - 2011 Champion FC 3-0 (1-0)

Nem a szezon legszebb játékával, de sikeresen megnyertük sorozatban a hetedik bajnoki mérkőzésünket bebiztosítva ezzel a helyünket a dobogón - az egyelőre még nem derült ki, hogy melyik fokán.

A 4. percben Ambrus Gergely ugratta ki Ónodi Dávidot, aki egy szép csel után megszerezte a vezetést.

Nem sokkal később büntetőhöz jutottunk, azonban Vakulya Ákos tizenegyesét, hatalmas bravúrral védte az ellenfél hálóőre.

A második játékrészre három csere után futottunk ki. A mérkőzés képe annyiban változott, hogy többet voltunk az ellenfél kapuja előtt, mint az első félidőben, ellenfelünk kontrákkal operált. Az előnyt a 85. percben sikerült megduplázni, amikor Laczkó Péter két csel után, a kapuson is túljutva a középen érkező Kovács Roland elé tálalt, aki pedig becsúszva megszerezte szezonbeli tizenharmadik gólját.

Az i-re a pontot Perei Dávid tette fel, mikor a 90. percben, a 16-os körívről vállalkozott lövésre, ami után a labda a rövidben kötött ki.

Komoly teljesítményt nyújt a csapat a szezon során, amiből mindenki kiveszi a részét, ezért már most, mielőtt kiderülne, hogy a dobogó melyik fokán végzünk jár az elismerés.

Az előző kérdésről döntő Siketek SC elleni mérkőzésre mindent beleadva fogunk kimenni 2017.06.03.án 11:00 kor a Goldball Parkban.

 

 

BLSZ IV/2 csoport

Mind az öt élen álló csapat megnyerte saját mérkőzését, így érdemben nem változott elöl a sorrend, viszont a csapatok nagyon elemükben voltak, mert a lejátszott 6 mérkőzésen 54 gól esett, ez 9-es (!!) gólátlagot jelent meccsenként.

 Győzelmével az Erős Vár bebiztosította bajnoki címét. Maga a mérkőzés nem volt egyszerű a bajnok számára, mert hiába vezetett az Erős Vár kétszer is, a Csabagyöngye állandóan kiegyenlített, azonban Fabiny Márton 90. percben szerzett gólja 3 pontot és bajnoki címet ért az Erős Várnak (3:2).

A második helyen álló BME Kármán egy tízgólos mérkőzésen idegenben 1:0-s félidő után alaposan rákapcsolva 7:3-ra nyert a Rend-Őr 07 csapata ellen. Szabó Dániel József 3 találattal vette ki részét e győzelemből.

A harmadik helyezett Nimród SE megint tízet rúgott. Most a Dinamo Torpedo volt a szenvedő fél, akiknek Könczey Zsolt egy laza mesternégyessel indított, majd később még két találatot bevitt, így kialakítva 10:1-es idegenbeli sikert. A mérkőzésen még Gendur Gábor is 3 alkalommal talált a hálóba.

Hiába esett sok gól a Nimród meccsén ezen a napon nem csak ők rendeztek gólfesztivált, mert a Henger VL FC -ULC Vasló mérkőzésen 12 gól esett 7:5 arányban elosztva. A hazaiak közül Kristóf András 4 találatig jutott.

 A Külker SC most Bogárdi Dávid 3 góljával is 7:2-re nyert a Than Károly vendégeként, és az ötödik Merkapt SE is győzött. Ezúttal a mérkőzésen folyton előnyt szerző, de azt megtartani nem tudó Kormányőr SE II vendégeként nyertek, ahol Iváncsik Renátó 4 góljával alakult ki a 4:3-es Merkapt győzelem.

 

ERŐS VÁR

Drámai végjáték után bajnoki cím!

EVFC – Csabagyöngye 3-2

Gólszerzők: Lőrik Szabolcs, Mészáros Ádám, Fabiny Márton

Tegnap este abban a tudatban léptünk pályára, hogy ha megverjük a Csabagyöngyét bajnokok vagyunk. A negyedik percben meg is szereztük a vezetést Lőrik Szabi jóvoltából, aki Regős Matyi beadását juttatta a kapuba. Bár a labda nálunk volt többet, mégse ment jól a játék, görcsösen, kapkodva játszottunk. A 16. percben egyenlített ellenfelünk, ezzel még enerváltabbá vált játékunk. Mégis sikerült újra betalálnunk: egy szöglet után Mészáros Ádám volt eredményes, 2-1-es vezetéssel vonultunk tehát szünetre.

A második játékrészben lassan csordogált tovább a játék, egyre inkább kezdtük elhinni, hogy megvan a bajnoki cím. A 80. percben viszont jött a hidegzuhany, egyenlített a Csabagyöngye. Ekkor úgy tűnt, hogy a jövő hétre marad a döntés a bajnoki címről, próbálkoztunk, próbálkoztunk de nem sikerült semmi. Aztán eljött a 90. perc. Schranz Ambrushoz került a labda az ellenfél térfelén, beívelte a tizenhatoson belülre, ahol Fabiny Marci várt rá és 5 méterről a hálóba lőtte a játékszert, elhozva ezzel a bajnoki aranyat.

Jöhetett tehát az ünneplés a végig fantasztikusan szurkoló nézőinkkel, akiknek nagyon hálásak vagyunk, nélkülük nem sikerült volna elérni célunkat. Hajrá EVFC!

 

Nimród SE

Dinamo Torpedo - Nimród SE 1:10 (1:6)

Gól :

Könczey Zsolt 6

Gendur Gábor 3

Tóth Norbert

Szép napsütéses időben látogattunk a Dinamo csapatához , és mivel az ősszel nagyarányú győzelmet arattunk , most is úgy készültünk hogy 3 ponttal távozunk.

Bár ellenfelünk képes meglepetést okozni , most nem sikerült. Az első félidőben hamar eldőlt a 3 pont sorsa, mivel a hazai csapat sajnos 10 fővel képviselte magát. (Elmondásuk szerint lettek volna elegen , de inkább elmentek inni, na az ilyen csapattagtól a helyükben el is köszönnék azonnal)

A második félidő kicsit visszafogottabbra sikeredett , ugyanis akkor már csak 4 gól született.

Könczey Zsolt ezzel a hat találatával mondhatni behozhatatlan előnyre tett szert a gólkirályi címért folytatott csatában. Jelenleg 56 találat -középpályásként- íródik a neve mellé, amit a jövő heti utolsó fordulóban még kiegészíthet pár góllal.

És ha már jövő hét, akkor minden kedves szurkolónkat várunk szeretettel az idei utolsó bajnoki mérkőzésünkre, ahol a Kormányőr II csapatát látjuk vendégül vasárnap 19:00 órai kezdéssel a Goldball parkban.

Hajrá Nimród !

 

BLSZIV/3 csoport

Az eddigi éllovas Bp.Erdért SE II most is ellenállhatatlannak bizonyult és 3:1 arányban legyőzte a Kőbányai Egyetértés csapatát, így előnyük 8 pont második helyen álló és a forduló BLSZ-es gólrekordját elérő BME Wanderers FC előtt. A BME csapata Eszes Zoltán játékától volt hangos, mert aktív részvételével, és az egymaga által szerzett 7 (!!) góljával, 14:2-re győzött a Hangos SE ellen. Itt még a BME részéről Kaszoni Péter György is 4 gólt ért el.

A harmadik helyen álló Issimo SE II 5:3-ra tudott nyerni a BMC csapata ellen, valamint a Respect SE-n is nagyon kifogott a Vizafogó csapata, amikor a hétvégén 5:1 arányban nyertek ellenük.

A Zuglói Kinizsi 4:1 arányban nyert a Pestújhelyi SC ellenében, és hetet számolt a Tizenhárom FC az Amatőr SE csapatára (7:0). Jóni Norbert Pál 3 alkalommal köszönt be a mérkőzésen.

 

BLSZ IV/4 csoport

A korábban már bajnoki címét bebiztosító ASR Gázgyár 5:1-re győzött a Hegyvidék II vendéglátójaként, az Unione II pedig 7:1 arányban osztozott a gólokon a BEAC II-vel. A Budatétény SE II 4:3-ra nyert az RTK Vasló ellen, valamint a Rúg-6 II is elszenvedte sorozatban sokadik vereségét. Most a Rákosszentmihályi SC II nyert ellenük 3:2-re.

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.