BLSZ3-as és BLSZ4-es beszámolók a 13. fordulóból

Írta: Szabó Miklós

erosvar fc

Lezajlottak az utolsó őszi forduló mérkőzései, egy időre elhallgattak a lelátók. Lezárultak a lehetőség a tabellán való őszi helyezkedésre. Van akinek még volt lehetősége az utolsó fordulóban egy kis javításra, feljebb lépésre, de olyan is akadt, aki most veszítette el dobogós helyét illetve jó helyezését. Lássuk!...

 

Legeredményesebb gólszerzők:

Könczey Zsolt (Nimród ) 5 gól
Vida Péter (Rend-Őr 07 FC) 5 gól
Cseh Roland (BME Wanderers) 4 gól
Gressó Gergely András (Issimo SE II) 4 gól
Jóni Norbert Pál (Tizenhárom FC) 4 gól
Konkoly Gábor (Rend-Őr 07 FC) 3 gól
Sófalvi Attila (Rend-Őr 07 FC)3 gól
Nádasdi Levente (Törökbálint) 3 gól
Murányi Domonkos (33 FC) 3 gól
Ványi Zoltán ( Pestszentlőrinci SFA) 3 gól
Budai Gergely (Lánchíd FC) 3 gól
Eszes Zoltán (BME Wanderers) 3 gól
Csikós Gábor Zoltán (BME Wanderers) 3 gól


BLSZ III/1 csoport

3 naposra nyúlt az utolsó forduló a csoportban. Az élen álló Szabadkikötő a Previfitt SE vendégeként 2:0-ra győzött és az élen állva telelhet, míg az őt üldöző Goldball idegenben ( a Goldball pályán) nyert 4:1-re a Kormányőr ellen. A harmadik helyen vitézkedő Margitsziget megtette azt a szívességet, hogy az utolsó két fordulóban vereséget szenvedett. Ezúttal a CsHC-tól kaptak ki 1:0-ra, így a CsHC sokadik győzelmét aratva (9. zsinórban!) felhajrázott a dobogóra.
Az Istenhegy otthon szenvedett vereséget az Inter 04-től (0:2). Ez volt a hetedik vereségük sorozatban, így jól jön számukra a téli szünet, hogy soraikat rendezzék. A MAC-Grund is győzött hazai pályán a végére kissé kiengedő Közgáz DSE ellenében (1:0). Az MFC Favorit jól hajrázott, az utolsó két fordulót győzelemmel zárta, most a Prókátor vendégeként sikerült a győzelem (5:3). A hátul állók viadalán a DINI SE 4:0-ra verte a Rúg-6 csapatát.


Őszi gólkirály: Czeglédy Gábor (Goldball) 19 gól.

 

BLSZ III/2 csoport

A csoport őszi bajnoka a MUN SE! Bár az utolsó két fordulóban kissé behúzták a féket és két döntetlennel zártak előnyük elégnek bizonyult az üldözőkkel szemben. Szombaton a BÜSKE vendégeként végeztek 3:3-ra, míg a második helyet eldöntő mérkőzésen a TFSE II otthon kapott ki az ősszel jól hajrázó és a harmadik helyre odaérő Duna SK-tól 3:2-re. Igaz helyük csak ideiglenes, mert a negyedik ügyvédeknek van még egy elmaradt mérkőzése a Budatétény ellen. Az Erdért is összeszedte magát, és az utolsó 3 mérkőzésen két győzelemmel és egy döntetlennel zárt, most a BVSC II-t sikerült legyőzniük 4:1-re. A Budakeszi SC otthon kapott ki a Polgári SE-től 2:1-re, és a Műegyetem FC II is vereséget szenvedett hazai pályán a BEAC-tól (0:1). A 3R Spartacus ismét egy kiadós verésbe szaladt bele a Budai XI Se ellen (0:7). A Budatétény mérkőzése elmaradt a Mahatma Gandhi ellen, mert a vendégek nem jelentek meg kellő számban.

Őszi Gólkirály: Nemes Iván Sándor (BÜSKE) 17 gól

 

BLSZ III/3 csoport

A Testvériség II újabb megszokott győzelmével, magabiztos teljesítménnyel szerezte meg az ősz bajnoka címet. Hazai pályán fektették két vállra az Újpesti Flottát 2-0-ra, és biztosították az első helyüket. A Törökbálint is tartja a lépést a Testvériség II-vel. Ezúttal Nádasdi Levente vezérletével és 23 perc alatt szerzett 3 góljával győztek idegenben 4:1-re a Piramis ellen. A végére magára találó Futballféria nagyarányú győzelmet aratott az eddig sorozatban nagyarányú győzelmeket arató MLTC felett (4:1), az Issimo SE is győzelemmel zárt az MTK Baráti Kör elleni 2:0 alkalmával és a harmadik helyen áll.
A 33 FC is sikerrel vette az utolsó kört, a Káposztásmegyert verték idegenben 4:0-ra Murányi Domonkos mesterhármasával, a BFCE 2:0-ra verte a Rákosligeti AC-t, míg az Újpesti Haladás megosztotta a pontokat a Hidegkút II- vel. 3-3

Őszi Gólkirály: Nádasdi Levente (Törökbálinti FC) 19 gól

 

BLSZ IV/1 csoport

A Pestszentlőrinci SFA hibátlan teljesítménnyel 12 veretlen mérkőzéssel a háta mögött (még egy elmaradt meccsük hátra van) hozta az őszi szezont és a lehető legmagabiztosabban, pontveszteség nélkül szerezte meg az első helyet. Ezúttal a Gamma LSE ellen sikerült egy sima 15:2-es eredménnyel megszerezni a 3 pontot, és ehhez kellett Ványi Zoltán 3 gólja is!

Egyelőre a Lánchíd FC áll a második helyen, miután 5:0-ás győzelemmel léptek túl a 2011 Champion FC-n Budai Gergely 3 gólos segítségével, viszont a Lőrinci Kitartás hosszú idő után pontot vesztett, ezúttal meglepetésre a Siketek tudott döntetlenre végezni velük egy 3:3-as mérkőzésen.
A még két mérkőzéssel tartozó Tabán LC 3:1-re verte a Dini SE II-t. A Híd-Unió nem tudta megismételni a múlt heti teljesítményét, mert most 3:0-ás vereséget szenvedtek a Lurkó SE-től. A Róna SC 3:1-re verte az Inter 04 FC-t.

Őszi Gólkirály: Győri Zoltán (Tabán LC) 15 gól

 

BLSZ IV/2 csoport

A BME Kármán zsinórban 9 győzelemmel érte el az őszi bajnoki címet. Mindössze egy döntetlen és egy vereség csúszott be a győzelmek mellé, és az utolsó fordulóban is elvitték a 3 pontot a Henger VL FC otthonából.
A második helyen végzett Nimród idegenben győzte le 6:2-re a Kormányőr II-t, Könczey Zsolt ismét ellenállhatatlannak bizonyult, többek között ezen a mérkőzésen szerzett 5 góljának köszönhetően is ő lett az ősz gólkirálya.
A remek újoncnak bizonyuló Erős Vár (képen, forrás: Erős Vár Facebok) ismét győzött, ezúttal a Külker SC eszén jártak túl 5:2 arányban. A Rend-Őr 07 FC alaposan megszórta Sziget Sport Akadémiát, 15:1-es mérkőzésen Vida Péter 5 góllal járult hozzá a győzelemhez, továbbá Konkoly Gábor és Sófalvi Attila is 3-3 gólt vállalt. A Dinamo-Torpedo 3:1-re verte a Sokadik vereségét elszenvedő Csabagyöngyét, a MUN SE II otthon szenvedett 4:0-s vereséget a Mertkapt SE-től, illetve a Than Károlynak is jól jön a téli pihenő, mert ezúttal az ULC VAsló nyert ellene a 5:2 arányban.


Őszi Gólkirály: Könczey Zsolt (Nimród SE) 29 gól

 


BLSZ IV/3 csoport

A Respect FC SE az őszi bajnok, feledtetve a múlt heti kisiklást, ezúttal a Zuglói Kinizsi elleni idegenbeli 4:0-ás újabb győzelemmel biztosították első helyüket a dobogó legmagasabb fokán! Az őket üldöző Vizafogó is egy alapos győzelemmel zárt az Amatőr SE ellen (5:0), valamint a harmadik helyen végzett Bp. Erdért II is 4:0-ra verte a Pestújhely gárdáját. A BME Wanderers jól hajrázott, és majdnem odaért a dobogóra. Utolsó mérkőzésükön igazi gólfesztivált rendezve rendezték el a BMC sorsát. A 12:0-ra megnyert mérkőzés hőse a négygólos Cseh Roland, illetve a három találatig jutó Eszes Zoltán és Csikós Gábor Zoltán volt.
Az Erzsébet SK otthon vérzett el a Hangos SE ellen (1:3) és a Tizenhárom FC Jóni Norbert Pál vezérletével és 4 góljával hetedhét szalajtotta a ARK SE-t (7:0). Szintén hetet számolt az Issimo SE II a Kőbányai Egyetértés csapatára, a 7:2-es mérkőzésen Gressó Gergely András 4 találatot jegyzett.


Őszi Gólkirály: Eszes Zoltán (BME Wanderers)21 gól

 


BLSZ III/1csoport

Kormányőr facebook


Kormányőr SE – Golball 94 FC 1-4 (0-3)
Szombat reggel fogadtuk a Goldballt a Goldball parkban. A mérkőzés úgy kezdődött, mint az már hetek óta. Kilenc ember ül az öltözőben 40 perccel a mérkőzés előtt. Mindenki tanakodik, hogy hogy is van ez? Hát így indult ez a csodálatos mérkőzés is. A mérkőzés kezdetére éppen meglettünk 11-en ám itt is még mindig akadt, aki mosdóban, valaki pedig még az öltözőben volt. Csúcs. Szerencsére ellenfelünk is pont ekkora létszámmal büszkélkedhetett.

A mérkőzés úgy indult, ahogyan azt vártuk. megint eltelt 12-15 perc amire elkezdtünk játszani. Nem is értjük miért nem pörgünk fel fejben a mérkőzések előtt. Kb negyed óra telt el és egy labdavesztés utáni buta szabálytalanság húsz métere a kapunktól. Ellenfelünk felső lécre rúgta a bőrt, majd a kipattanóra Ők érkeztek, így megszerezték a vezetést (0-1). Pár perc sem telt el és jött a második. Egy előre ívelt labdába felszabadítani érkező láb tőlünk még előrébb segítette a játékszert, pont ellenfelünk elé (hatalmas les) a támadó pedig köszönte szépen és a léc alá emelt (0-2). Még fel sem eszméltünk, amikor a harmadik hiba is megtörtént. Szabadrúgás, előre ívelik a labdát, játékosunk nem ugrik fel, hiszen simán eléri a labdát fejjel. Nem így történt. Gyönyörűen becsúsztatta a saját tizenhatosunkra, ahol persze egyedül áll egy Goldballos játékos és üti fel a léc alá a labdát (0-3). Azt hiszem sakk-matt volt ez a tíz perc. Voltak ugyan helyzeteink, de persze a koncentráció nem volt meg, így azok kimaradtak.

A második félidőben egyetlen cserénket kihasználta Lipy mester. meg is változott a játék képe és azt hittük mekkora nagyok vagyunk, mire kiderült, hogy ellenfelünk már csak tíz játékossal lépett pályára a második félidőben. Ennek megfelelően egy kapura játszottunk, de kb 164 helyzetből egyetlen egyet sem sikerült belőni. Hogy miért? Azt nem tudjuk. Vagy talán igen, de ez már mindegy is. Természetesen, ahogyan az lenni szokott újabb gólt kaptunk egy kontra végén. Aztán jött nálunk egy piros lap is és a végén egy Csomi gól (1-4). Hogy legalább egy találat legyen. Mondhatom jó pár játékosunk nevében, hogy életünk legrosszabb, legszörnyűbb mérkőzése volt és sajnáljuk, hogy minden meccs így kezdődik. Azt hisszük, hogy van mire koncentrálni a jövőt illetően. Hozzáállásban mindenképp. Még egy elmaradt mérkőzés vár ránk a jövő héten és aztán kicsi szünet. Ránk is fér, mert nagyon elfogytunk.

 

CSHC facebook

BLSZ III 1. csoport ŐSZI VÉGEREDMÉNY CsHC'94 3. HELY
13 Mérkőzés 9 győzelem 1 döntetlen 3 vereség
Akik a sikert kivívták:

Mester: Tyukodi Tibor

Játékosok: Bacsik László (6), Bodor András (13), Botos Krisztián (6), Farkas Máté (8), Fazekas Sándor (13), Halászi Dániel (11), Hamar László (7), Holczmann Péter (4), Horn Krisztián (3), Horváth Balázs (10), Horváth István (7), Huszár Attila (8), Juhász Benjamin (5), Juracskó Dávid (5), Kolba Richárd (3), Kovács Balázs (11), Magyar Attila (2), Nagy Krisztián (8), Ország Alex (5), Ötvös Roland, Pálházi Ákos (7), Takács Sándor (9), Tyukodi Tibor (11), Tyukodi Máté (11), Udvardi Gábor (10)
GRATULÁLUNK A CSAPATNAK ! CSAK ÍGY TOVÁBB !!
Hajrá Csepel !!! Hajrá CsHC !!!


BLSZ III/2 csoport

 

MUN SE facebook

 

Döntetlen a rangadón!
13.forduló: BÜSKE - MUN SE 3-3 (2-1)
Gólszerzők: Kozma Z (2), Csoba R (1)

 

Az őszi szezon utolsó fordulójában ahhoz a BÜSKE csapatához látogattunk, akik évek óta meghatározó csapata a Budapest Bajnokságnak hol másod, hol harmad osztályban. Az ügyvédek sok rutinos játékossal rendelkeznek, akik korábban magasabb osztályokban rúgták a bőrt. Meglepetésünkre elég támadólag léptek fel a mérkőzés elejétől, úgyhogy elmaradt a "szokásos" ismerkedési fázis. A 11. percben meg is szerezték a vezetést, egy részünkről vitatott helyzet után, de ezen már nem tudtunk változtatni. Hideg zuhanyként, a 31. percben már kettő volt az előnye ellenfelünknek. Ezután viszonylag hamar rendet tettek a srácok a fejekben, és sokkal koncentráltabb játékkal sikerült is szépíteni a 42. percben Csoba Roli szép góljával. A szünetben átbeszéltük miben kellene változtatni, és úgy mentünk ki a pályára, hogy megfordítjuk az eredményt.

Ehhez képest szinte az első támadásból újabb gólt kaptunk egy rövidzárlat miatt. Nem telt el két perc a bekapott gól után, és újra egy gólra zárkóztunk ellenfelünkre. Házi gólkirályunk Kozma Z talált a kapuba. Nagyon kellett a gyors válasz, hogy elhiggyük nem lefutott még a találkozó. Ahogy vártuk, az idő előrehaladtával ellenfelünk ereje egyre jobban fogyott, és ez megmutatkozott az ütemtelen szerelési kísérletekben, de valamiért a bíró ezt engedte, és nem "jutalmazta" lapokkal. A 70. percben egy pazar rövid felsőbe vágott góllal újra egyenlítettünk, mondanom sem kell Kozi volt az elkövető. Mindent egy lapra feltéve rohamoztunk a győztes találatért, de sajnos ez már nem jött össze.

A 89. percben egy szerelési kísérletünk közben ellenfelünk 21-es számú játékosának leesett a cipője, és ezen úgy felhúzta magát, hogy a földhöz csapkodva cipőjét, a bírót szidva őrjöngött, amit a spori piros lappal "jutalmazott". A helyzetek számát tekintve közelebb álltunk a győzelemhez, de értékes pontot szereztünk idegenben egy jó csapat ellen. A többi mérkőzéstől függetlenül a téli szünetet az első helyen töltjük, ami az előzetes várakozásainkat is felülmúlja.
Szeretnénk megköszönni minden kedves szurkolónknak, barátunknak az egész éves támogatását, biztatását, és azt hogy figyelemmel kíséritek csapatunk életét itt a facebookon is. Olvassátok az összefoglalókat, nézzétek a videókat, fényképeket. Tegyétek meg észrevételeiteket, likeoljatok, és osszátok meg az arra érdemes cikkeket.

 


BLSZ IV/ 1 csoport


FC PIFU 04 facebook


Sajnos csapatunk a győzelmi sorozatot nem tudta folytatni a sok hiányzó miatt köztük kapus probléma miatt ezért 3-1 kikaptunk a Wolfs csapatától! Körülmények ellenére is sok helyzetünk volt,nem kaptunk meg egy jogos büntetőt sem,csere és sérülések miatt nagyon elfáradt a csapat a 2. Félidőre! Javítani kell legközelebb!

 


Lőrinci Kitartás facebook


LŐRINCI KITARTÁS SE - SIKETEK SC 3-3 (2-1)
Gólszerzőink: Laczkó Péter, Zsludov Tamás, Kovács Roland
A Csapat: Bercza Krisztián - Tóth Balázs, Kovács Roland, Perei Dávid, Katona Róbert - Kulcsár Dániel, Molnár Simon (Vakulya Ákos), Laczkó Péter - Zsludov Tamás, Zsludov Péter, Ványi Péter (Horváth Tamás)
Edző: Bitó Tibor
Egy olyan mérkőzésen veszítettünk pontokat, amit fölényesen, sok góllal kellett volna nyernünk. Egyértelműen mi domináltunk az egész mérkőzésen, de most valahogy nem mentek be a helyzetek, ellenben elkerülhető gólokat kaptunk. Anélkül, hogy a pontvesztésért mást okolnánk, nem tudjuk szó nélkül hagyni a Siketek SC már-már felháborító játékstílusát. Ezzel a mondattal le is zárjuk az ellenféllel való foglalkozást, ehelyett a saját hibáinkból kell tanulni és kijavítani őket.
LŐRINCI KITARTÁS SPORT EGYESÜLET

 


BLSZ IV/2 csoport

 


Erős Vár facebook


Eksztázis a derbin: a dobogón telelünk!
13. forduló
Erős Vár FC – Külker SC 5-2
Gólszerzők: Fabiny Márton, Regős Mátyás, Schranz Áron, Mészáros Ádám, Schranz Ágoston

 

Tegnap este hazai pályán fogadtuk a Külker SC együttesét, hogy megvívjuk az őszi szezon utolsó mérkőzését. A győzelem megszerzése rendkívül fontos volt számunkra, hisz mindenképp lépéselőnybe akartunk kerülni a bajnoki tabellán közvetlenül utánunk elhelyezkedő ellenfelünkkel szemben, és a dobogón tölteni a holtszezont.
Szerencsére a célunkhoz mért koncentrációval és odaadással léptünk pályára, gördülékeny csapatjátékunknak pedig már az első félidőben meglett az eredménye: előbb Fabiny Marci vette be ellenfelünk kapuját egy pontos átlövéssel, majd Regős Matyi szerzett gólt lehetetlen szögből, végül pedig Schranz Áron volt eredményes egy szép összjátékot követően.

A második játékrészre is hasonló mentalitással mentünk ki, s míg Orosz Bence bravúrjainak köszönhetően a vendégek helyzetei kimaradtak, mi újabb gólokat szereztünk: Mészáros Ádám és Schranz Ágoston is egy pontrúgást követően talált be. Mindketten első góljukat szerezték együttesünk színeiben, innen is gratulálunk nekik! A mérkőzés hajrájában ellenfelünk kétszer is eredményes volt, de erőfeszítésük már csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő, győzelmünk, mellyel legrosszabb esetben is a harmadik helyen telelünk, ekkor már nem került veszélybe.
Az őszi szezon talán legjobb teljesítményét nyújtottuk tegnap, a győzelemből mindenki, így fantasztikus szurkolótáborunk is kivette a részét, felejthetetlen este volt! Köszönjük a támogatást, hajrá EVFC!

 

NIMRÓD SE facebook:
Kormányőr II - Nimród SE 2:6 (1:3)
Gól :
Könczey Zsolt 5
Koppándi Dániel

Az őszi idény utolsó fordulójában a Kormányőr II csapatához látogattunk, nem titkoltan a három pontért. Szeles, hűvös időben léptünk pályára, és miután a BME csapata nyert valamint az Erősvár is elkapta a Külkert , így nekünk csak a győzelem volt elfogadható ahhoz, hogy télen a második helyen pihenjünk. Magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést de csak nem jött a gól. Azaz jött, méghozzá a 15. percben a hazai csapat megszerezte a vezetést, ami minket felrázott és 6 perc múlva már egyenlítettünk is, majd megszereztük a vezetést, aztán mondhatni el is döntöttük. Megnyugtató előnnyel mehettünk szünetre, majd a második félidő is hasonló eredménnyel zárult.
Könczey Zsolt ezzel az 5 találatával visszavette a vezetést a góllövő listán, azaz őszi gól királyként várhatja a tavaszt.

Szurkolóinknak köszönjük a biztatást tavasszal ismét számítunk rájuk.
Illetve csapatunk indul a BLSZ által szervezett kispályás bajnokságban, így nem maradunk foci nélkül!
Hajrá Nimród!

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.