BLSZ3-as és BLSZ4-es beszámolók a 12. fordulóból

Írta: Szabó Miklós

 munse blsz3

A tavaszias őszben szépen termelték a gólokat a csapatok, lassan kialakul, hogy mely együttesek töltik a dobogó legmagasabb fokán a telet, illetve kiknek lesz igazán meleg a tavasz a kiesés rémétől fenyegetve.

Legeredményesebb gólszerzők:
Bartha Péter (Unione II) 6 gól
Ónodi Dávid ( Lőrinci Kitartás) 5 gól
Regős Mátyás (Erső Vár) 5 gól
Laskai Zoltán (Külker SC) 5 gól
Eszes Zoltán (BME Wanderers) 5 gól
Petike Áron ( DINI SE) 4 gól
Kovács Gyula László (Lurkó SE) 4 gól
Grim György (Henger VL FC) 4 gól
Marton Zoltán (Szabadkikötő) 3 gól
Tóth András (MFC Favorit) 3 gól
Porongi Mátyás (BEAC) 3 gól
Fazekas Adrián (Merkapt SE) 3 gól
Bodon Zoltán (ASR Gázgyár II) 3 gól
Tóth Norbert (Nimród SE) 3 gól

 

BLSZ III/1 csoport
A listavezető Szabadkikötő-t hiába kérte a Rúg-6, hogy hatot rúghat, ők ennek ellenére hetet lőttek nekik. Ezen a 7:0-s mérkőzésen Marton Zoltán 3 gólt vállalt. Az őket üldöző Margitsziget megtette azt a szívességet, hogy a londoni Angol-Magyar mintájára 6:3-ra kikapott az MFC Favorit gárdájától. Ezen a mérkőzésen Tóth András a hazaiak részéről volt a legeredményesebb a maga 3 góljával. A CsHC is nyert, és immár a negyedik helyen áll a tabellán. Most a Previfitt SE esett a csepeliek csapdájába a CsHC által 3:1-re megnyert mérkőzésen. A DINI SE hosszú idő után győzött újra a bajnokságban. Ezúttal az Istenhegy gárdáját intézték el 5:2 arányban. A mérkőzés hőse Petike Áron volt, aki az első félidőben 22 perc alatt szerzett egy klasszikus mesternégyest! A Prókátor szállította a forduló meglepetését, amikor 4:0-ra győzött idegenben a Közgáz ellenében, valamint a Kormányőr is elhozta a 3 pontot az Inter 04 otthonából (2:1). A Goldball pedig 4:2-re verte a MAC-Grund gárdáját és nem engedi a második helyet.

 

BLSZ III/2 csoport
Az élen álló MUN SE hosszú idő után pontot vesztett a hétvégén. A Bp. Erdért SE ellen nem tudtak nyerni (1:1), így a TFSE II feljebb tudott zárkózni hozzájuk, mert a BVSC II-t idegenben 6:0-re verték. A harmadik helyért többen is bejelentkeztek, komoly versenyfutás várható az utolsó fordulóban. Most a Büske áll a dobogó harmadik fokán, ők idegenben verték a Mahatma Gandhi-t 2:1-re, míg az őket követő Duna SK egy gólgazdag mérkőzésen 4:3-ra győzte le a Budakeszi csapatát.
A BEAC sem adta fel dobogós álmait és a 3 gólt elérő Porongi Mátyás vezérletével, 6:1-re nyertek a 3R Spartacus ellen. A Budatétény két megnyert mérkőzés után 3:1-es vereséggel volt kénytelen lejönni a pályáról a Budai XI. SE elleni idegenbeli találkozó után.

 

BLSZ III/3 csoport
A Testvériség II 11. mérkőzését nyerte zsinórban, ami igazán komoly eredménynek számít! Ezúttal a Rákosligeti AC nem talált fogást a rákospalotai csapaton (1:2), akik 4 pont előnnyel vezetnek azelőtt a Törökbálint előtt, akik szintén győztesen hagyták el a pályát a hétvégén. Ez alkalommal az Újpesti Haladás kapitulált előttük a 6:1-re megnyert mérkőzésen.
Az Issimo SE is hozta a kötelezőt, amikor 5:1-re verte a Piramis SE-t. A Futballféria is igyekszik az utóbbi idők vereségeit feledtetni, sorozatban második győzelmével keres gyógyírt az elmúlt fordulók eredménytelenségére. Most a Hidegkút II. otthonából hozták el a 3 pontot a 2:1 arányban megnyert mérkőzést követően. A 33 FC sem engedte még el a dobogót, zárkózik a jelentkezők közé. Ezt jelezte a hétvégi 6:2-es győzelmük a BFCE felett.
A tabella közepén elhelyezkedő Újpesti Flotta 3:2 es győzelmet aratott a közvetlenül mögötte álló MTK Baráti Kör ellen. Az MLTC újabb nagyarányú sikerrel vette a fordulót, a Káposztásmegyeri FC elleni 6:0 alkalmával.

 

BLSZ IV/1 csoport
A Pestszentlőrinci SFA nem tud hibázni, ezúttal a Wolfs FC látta ennek kárát (3:2). A forduló rangadóján a Tabán-Lánchíd mérkőzésen 3:3-ra végeztek a csapatok, így a Lőrinci Kitartás a 2011 Champion FC elleni kétszámjegyű győzelmével (10:1). szorosabbá tette a versenyfutást a dobogóért. Itt Ónodi Dávid gondolt egyet és a második félidőben 28 perc alatt szerzett egy klasszikus mesterötöst! A két 04-es csapat összecsapását Pifu 04 6:0 arányban nyerte az Inter 04 II ellen, a Híd- Unió is hosszú idő után gazdagodott 3 ponttal a DINI SE II 2:0-ás legyőzését követően.
A Lurkó SE-t Kovács Gyula László vezette diadalra a maga 4 góljával a Gamma LSE elleni 8:2 alkalmával.
Az utolsó helyen álló Siketek vesszőfutása tovább tart, mert ezúttal a Róna SC ellen nem sikerült győzniük (1:2).

 

BLSZ IV/2 csoport
Szépen termelték a gólokat a csapatok a hétvégén. Az egyik legkevesebb gól Sziget Sport Akadémia – Mun SE II 3:3-as mérkőzésen esett. A BME Kármán pedig továbbra sem hibázik! Az élen álló gárda ezúttal a Rendőr-07 csapata ellen nyert 4:2-re. A Nimród SE Tóth Norbert vezérletével és 3 góljával 8:1-re verte a Dinamo Torpedó-t, Az Erős Vár pedig 10 góllal terhelte meg a Csabagyöngye hálóját (10:1). Itt Regős Mátyás 5 alkalommal talál a hálóba.
A Külker nem kegyelmezett az utolsó helyezett Than Károlynak, és 7 gólt termelt be az utolsó helyezett kapujába (7:0). Laskai Zoltán ezúttal sem tétlenkedett, újabb 5 gólt rámolt a kapuba.
Az ULC Vasló – Henger VL FC 3:9-es végeredményű mérkőzésen a 4 gólt szerző Grimm György rontotta el a hazaiak kedvét, valamint a Merkapt SE Fazekas Adrián vezetésével és 3 góljával 4:3 arányban diadalmaskodott a Kormányőr II felett. Ezen a mérkőzésen az első negyed óra végén már 2:1-re vezettek a hazaiak, de a győztes gólt csak a 90. percben szerezte Fazekas Adrián.

 

BLSZ IV/3 csoport

A Respect SE 6 győzelem után, 2:0-ás és 3:1-es vezetés után szenvedett 4:3-as vereséget, az ezzel a győzelemmel a dobogó közelébe jutott Vizafogó FC-től, azonban tartja előnyét a Kőbányai Egyetértéstől 4:0-s vereséget szenvedő Bp. Erdért II előtt.
A harmadik helyezett BME Wanderers 8:1 arányban intézte el a Hangos SE elleni mérkőzést, méghozzá úgy, hogy Eszes Zoltán 5 gólt szerzett egy olyan mérkőzésen, ahol a szünet még 1:1 volt.
A BMC is győzni tudott az Issimo SE II ellen (2:0) és az Amatőr SE is otthon tartotta a 3 pontot a Tizenhárom FC-t látva vendégül (1:0).
A Pestújhelyi FC viszont nem tudott otthon nyerni, mert a Zuglói Kinizsi elvitte a pontokat (1:4).

BLSZ IV/4 csoport

Az Unione II 8:3-as győzelmet aratott a Rúg-6 II felett, Bartha Péter 6 góljával, így ezen a héten Bartha Péter volt a legeredményesebb támadó. A BEAC II otthon szenvedett komoly 7:0-s vereséget a ASR Gázgyár II ellen, ahol Bodon Zoltán 3 gólt szerzett.
Az RTK II vereség – győzelem váltásban hozza a meccseit. legutóbb nyert, így most a vereség következett a sorban, és így is lett, mert a Rákosszentmihályi SC II 2:1 arányban diadalmaskodott a mérkőzésen.
A tabella élén álló Hegyvidék II ismét szállította a pontokat a Budatétényi SE II 3:0-s legyőzésével.

 

Cikkek a csapatok facebook oldalairól:

 

BLSZ III/ 1csoport

CsHC

 

Szombat délután a Previfitt SE csapatát fogadtuk, ideiglenes hazai pályánkon, a pesterzsébeti Zodony utcában. A két csapat találkozója mindenképp a 12. forduló egyik rangadójának számított, mivel a győztes csapat tovább tapadhat a Szabadkikötőre és az őket szorosan üldöző élbolyra.

A találkozó első felében mezőnyjáték folyt, mindkét csapat kereste a másik ellenszerét. A kapuk nem is igazán forogtak veszélyben. Erre egészen a 19.percig kellett várni, ekkor Halászi Dániel bólintott a kapuba egy szöglet után.

A második csepeli gól se váratott sokat magára. A találkozó 27. percében Horváth Balázs készített le mellel egy labdát Udvardi Gábornak, aki azt kapásból a kapuba lőtte. Gyönyörű találat volt ! :)

A félidő hátralévő részében már nem is történt említésre méltó esemény, így 2-0-ás hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő inkább a vendég Previfitt SE csapatáról szólt. Nagyon szépen járatták, tartották a labdát, de gólhelyzetig ritkán jutottak el.

A találkozót Tyukodi Máté döntötte el, aki egy kontratámadás végén szerzett gólt a 70.percben.

A Previfitt erejéből már csak a szépítésre futotta, a szépítő találatot Somogyi János szerezte a 78.percben.

Fontos győzelem volt ez, mivel így megelőztük ellenfelünket a vesztett pontok számában, tehát ha lejátsszák elmaradott meccseiket sem érhetnek utol bennünket az ősszel. Számunkra még a Margitsziget veresége volt fontos ebből a fordulóból, ennek köszönhetően jelenleg 3 csapat áll 25 ponttal, a Szabadkikötő pedig 28 ponttal vezeti a tabellát.

 

Kormányőr

Inter 04 FC – Kormányőr SE 1-2 (0-1)

Szombat este léptünk pályára az Inter csapata ellen. A közeg nem volt idegen, hiszen ugyanazt a pályát bérli mindkét csapat, így idegenben, de mégis otthon játszhattunk. Mint mindig most is egy ellenséges csapattal találtuk szembe magunkat. Igencsak átalakultak, de valahogy azonnal sikerült az új játékosokba táplálni az utálatot. Nem tudjuk mivel váltottuk ki ezt, de az Inter összes, illetve már csak a meglévő csapataik nagyon nem szeretnek minket. Nekünk ez egy plusz erő, amit ki is használunk általában.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogyan azt előtte megbeszéltük. Visszaálltunk szinte a saját térfelünkre és engedtük játszani ellenfelünket. Járatták a labdát és mi a hibáikra építettünk. nem is kellett sokáig várni és máris egy jó kis helyzetünk lett belőle. Ignácz Dave szerzett labdát, majd futott el a jobb szélen és középre tálalt. Ősz Bandi érkezett, de sajnos egy picit hosszú lett a labda, így ez kimaradt. Sebaj, mert pár perc múlva ugyanezt lemásolták a srácok. Kurucz Geri passzolt Bandinak, aki elfutott és középre passzolt. A kapus ugyan még hozzá tudott érni, de pont Ignácz Dave elé paskolta, aki kihasználta az adódó lehetőséget, megszerezve a vezetést (0-1). A gól után visszaálltunk és ugyanazt játszottuk. Ellenfelünk nem nagyon tudott mit kezdeni a szituációval, így egyre többen próbáltak támadgatni feladva a védekezésüket. Ezt kihasználva Kurucz Geri lépett ki a védők közül, majd sprintelte végig a pályát, de a lövését a visszaérkező védő blokkolta. Az Inter viszont kicsit magára talált az utolsó percekben. Támadójuk remekül cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd vissza passzolt lövésre, ami a felső kapufánkon csattant. Szerencsére.

A második félidőt ugyanúgy kezdtük, de itt egy picit kevesebb koncentrációval, ezért előfordulhatott, hogy minél több támadást vezettek az Interesek. Egy ilyen támadás amikor a bal szélen futott el támadójuk majd gurított vissza lövésre. Nem hibáztak (1-1). Kicsit felgyorsultak az események. Tóth Csabi vádlija sérült, sajnos cserélni kellett. Papp Martin jött helyette. Aztán egy kis szóváltás, miután sárga lapot kapott ellenfelünk játékosa és Ősz Bandi is. Úgy látszik nem volt hiába ez a kis kakaskodás, mert pár perccel később ellenfelünk ugyanazon játékosa a saját tizenhatosuknál csúnyán szabálytalankodott Gömbicz Gabi ellen, így megkapta a második sárga lapját is. Emberelőnybe kerültünk, de nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni. Ellenfelünk egyre durvább szabálytalanságokhoz folyamodott, oktalanul. Tóth Artúr birtokolta a labdát, majd ellenfelünk játékosa teljesen értetlenül letaglózta Őt. Nem értettük, de tisztán látszott a csúnya szándék. Gömbicz Gabi tűnt el párszor, amiért még csak szabadrúgást sem kaptunk, majd Martinnal szemben csúnya belépő és ennek fejében még egy Soltész Gabi fejbe rúgás volt a palettán. Szerencsére nem vettük fel a kesztyűt viszont nyerni akartunk. Gömbicz Gabi szöktette Ignácz Dave-et a 82. percben, aki nem hibázott. a kifutó kapus mellett lőtte ki a bal alsót (1-2). Jegyezhettünk még egy Papp Martin lövést, ami éppen csak, hogy kimaradt, de szerencsére már nem volt rá szükség, mert behúztuk a három pontot.
Azt hisszük ez volt az a meccs, amikor nem játszottunk jól, de viszont taktikánk bejött és tudtuk játszani a kontrákat. Nagyon kevés helyzetünk volt, de azokat kihasználtuk. remek érzés volt látna, hogy ellenfelünk dühös, mérge és elégedetlen. A zuhanyzóban is azt hangoztatták, hogy a játékvezető segített és még mindig nem tudták elengedni, hogy veszítettek. nem értjük, de nem is kell foglalkoznunk vele. nyertünk és ennyi.

 

BLSZ III/2 csoport
MUN SE
Lábunkban volt a győzelem, de maradt a pontosztozkodás!
12.forduló: Szigeti Sport Akadémia - MUN SE II 3-3 (0-1)
Gólszerzők: Szenti L (2), Rácz J (1)
Nehéz talajon, egy rutinos ellenfélhez látogattunk ezen a hétvégén, az utóbbi meccsekre "kicsit" megfogyatkozott csapatunkkal. Irányítottuk a mérkőzést, viszont többször elkapkodtuk a támadásokat, kombinatívabban játszva meglephettük volna az ellenfelet és talán az első félidőben nem csak egy gól lett volna az előnyünk. A 2. félidő elején "bent ragadtunk" az öltözőben 10-15 percre, dekoncentrált, és kapkodó volt a játék, a hibáinkból pedig fordított az ellenfél. A csapat küzdött, és túljutva a holtponton sikerült az egyenlítés és a fordítás is. Ezután sajnos 2 komoly ziccer is kimaradt, és nem tudtuk az előnyt növelni. Ahogy ilyenkor lenni szokott, jött a válasz hamarosan, amikor is lemaradtunk egy beívelésről és ezzel újra döntetlen lett az állás . A vége előtt nem sokkal újra megszerezhettük volna a 3 pontot, de a megítélt büntető ezúttal kimaradt. Mindenféleképpen dicséret illeti a csapatot a küzdőszellemért, amely most egy döntetlent ért, de úgy érzem a meccs összképe alapján mi álltunk közelebb a győzelemhez.
Vasárnap hazai pályán fogadjuk a Merkapt csapatát. (Z.Z)

 

BLSZ III/3 csoport
Újpesti Flotta

Hazai mérkőzés után, a hétvégén zsinórban a harmadik sikerét aratta a csapat: 3-2 arányban legyőzte az MTK Baráti Kör együttesét.

Szokásosan( mondhatjuk ezt) kezdődött a mérkőzés. Sok sérülttel, de egy visszatérővel, Marusa Zoltánnal melegítettek a fiúk a mérkőzés előtt és látszott, nagyon szeretnék megszerezni újra a 3 pontot.
A kezdő sípszó után hamar sikerült a csapatnak átvennie az irányítást. Egy kipattanó labda után Ármai Kristóf cselezett, majd buktatták a 16-os vonalán belül, a játékvezető pedig a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Marusa Zoltán végezte el nagyszerűen! 1-0
Sok támadása volt a csapatnak, de sajnos a helyzeteket a kapus vagy a kapufa hárította. A MTK Baráti Körnek 2 kapura lövése volt., de az eredmény a félidőben nem változott, maradt az 1-0.
A második félidőben a labdatartásra koncentrált a csapat, de nagyszerűen támadtak a fiúk ennek ellenére is. Nagy helyzetek adódtak Guzy Péter előtt és Cseresznyés József előtt is, de sajnos kimaradtak a lehetőségek.
Egy oldalszabadrúgás után sajnos balszerencsés mozdulat következett: Halász Béla akart menteni, de a saját kapujába lőtt, így egyenlítettek a vendégek. 1-1

Két rúgott góllal tehát döntetlent mutatott az eredmény, de a srácok is érezhették, hogy a javukra kell fordítani az eredményt ilyen jó játékkal. Dohuncsák László hatalmas indítása után Marusa Zoltán villant szokás szerint, így újra megszerezte a csapat a vezetést! 2-1
Domináltak a fiúk, de ekkor megint a saját maguk alatt elvágták a fát: Egy oldalszabadrúgás után Metzger Attila ütötte rossz helyre a labdát, amiből gól született. A védőket azóta is keressük, hol voltak a támadókról. 2-2
Tovább nyomtak a fiúk! Nem adták fel és küzdöttek egy csapatként, ahogyan eddig. Egy szögletet követően, amit Marusa Zoltán végzett el, egy kavarodás után Batgarel Munkhaisan talált a hálóba a 88. percben, így a csapat megnyerte a találkozót!
Nagy küzdelem volt újra. Legyőzték saját magukat és az ellenfelet is a srácok a hétvégén.
Jövőhéten nagy mérkőzés ígérkezik, hiszen az eddig veretlen Testvériséghez látogat a csapat.
Reméljük ez a jó széria megmarad a találkozó után is.
4 meccsen 10 pont. Kezdenek belejönni?
Ideje volt már...

 

ISSIMO SE
Magabiztos győzelem a Piramis ellen is! Első csapatunk ezúttal is öt gólt szerzett a BLSZ III-ban.
Már a szokásosnak mondható erős és bő kerettel vártuk a vasárnapi, Piramis elleni mérkőzést, amelynek nagy jelentősége volt a dobogós helyekért folytatott küzdelemben. A meccset egyértelműen mi kezdtük jobban, és egy kezezés miatt megítélt büntetővel meg is szereztük a vezetést - Horváth Zsolt lőtte be a tizit. Nem sokkal később Zsolt duplázott, miután Vértesi Donát blokkolt lövése után a kipattanót ballal vágta a hálóba. Az első félidő végefelé egy éles szögből leadott jól helyezett lövéssel szépítettek a vendégek, így egygólos előnnyel kezdtük a második játékrészt.

A cserék a folyamatosan fáradó ellenféllel szemben vasárnap is jól szálltak be - Szityu gyakorlatilag első labdaérintésére gólt fejelt, majd ezt követően újabb két pontrúgást követő találat jött. Először Böjtös, majd a hajrában Terjéki bólintott a hálóba. A győzelem egy percig sem forgott veszélyben, bár volt néhány támadása és távoli lövése a Piramisnak, de a védelem és Paci a helyén volt, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.
Issimo SE - Piramis SE 5-1 (2-1)

BLSZ III/3., 12. forduló
Varga Zoltán Sportközpont
Issimo: Pacsika - Ungi (Balázs A.), Terjéki, Pető, Böjtös - Vincze R. (Gressó), Szakács (Rozgonyi), Gonda, Vértesi (Nagy Zs.) - Camara (Szilágy G.), Horváth Zs.
Gólszerzők: Horváth Zs. (2), Nagy Zs., Böjtös, Terjéki
BLSZ IV/1 csoport
Híd-Unió SE
Férfi labdarúgó csapatunk ma megszerezte 100. bajnoki győzelmét. Sok idő kellett hozzá, de bízunk benne, hogy a 200-ra nem kell ennyit várni :)
Hajrá Híd!

 

 

BLSZ IV/2 csoport


Erős Vár FC
Gólzáporos siker
12. forduló
Csabagyöngye SE - Erős Vár FC 1-10
Gólszerzők: Regős Mátyás 5, Kátay Magor, Bakonyi Pál, Cseh-Szombathy Márton, Bakonyi Péter, Schranz Áron
Tegnap kora délután a Csabagyöngye otthonába látogattunk, hogy megvívjuk utolsó idegenbeli mérkőzésünket az őszi szezonban. Az összecsapásra 18 fővel, tehát maximális létszámmal érkeztünk, minden körülmény adott volt ahhoz, hogy újabb három ponttal gazdagodjunk.
A találkozó elején mindkét félnek voltak lehetőségei, ám végül mi szereztük meg az első gólt: debütánsunk, Kátay Magor higgadtan értékesítette Bakonyi Pali kiváló átadását. Gólerős támadónk nem sokkal később maga is betalált, megduplázva ezzel előnyünket, ezt követően azonban el kellett hagynia a pályát egy kellemetlen sérülés miatt. Innen is kívánunk neki mihamarabbi felépülést! Az első játékrész hajrájában szépíteni tudtak a hazaiak, kihasználva védelmünk megingását, így egygólos különbséggel mehettünk a szünetre.

A második félidőben aztán kijött a két csapat közötti különbség, és az összecsapás egyre inkább gálameccs benyomását keltette: szurkolóink szép gólokat, és olykor egészen formás akciókat láthattak. Regős Matyi parádésan szállt be a játékba, és öt gólig meg sem állt, Magor mellett Cseh-Szombathy Marci és Bakonyi Peti is megszerezte első gólját kék-fehérben, valamint Schranz Áron is eredményes volt.
Az elmúlt két hétben teljesítettük a kötelezőt, és megnyertük meccseinket, azonban pénteken vár még ránk egy igazi derbi: a Külker SC gárdáját fogadjuk hazai pályán. Utolsó őszi mérkőzésünkön, melyen eldől, hogy a dobogón telelünk-e, szeretettel várunk mindenkit, nagy szükségünk lesz a biztatásra! Köszönjük a támogatást, hajrá EVFC!

 

Nimród SE
Nimród Se - Dinamo Torpedo 8:1 (4:1)
Gól
Tóth Norbert 3
Könczey Zsolt 2
Sipos István
Szurkos Zalán
Tarnai Gábor

A mi mérkőzésünk zárta a fordulót, és mivel közvetlen riválisaink megnyerték a mérkőzésüket , igy nekünk is hozni kellett a kötelezőt. Nem is nagyon engedtünk teret ellenfelünknek, ugyanis rögtön a kezdőrúgást követően odaszögeztük Őket a kapujukhoz. Egymás után adódtak a lehetőségek de hol a kapusuk hárított hol a kapufa mentette meg a Dinamo csapatát. Igaz az első gólunkra 20 percet kellett várni, bár addigra bőven 7 gólos lehetett volna az előnyünk. Sajnos nem sokkal később ellenfelünk átjutott a félpályán mi több szögletet is elvégezhetett melyből megszerezte az egyenlítő találatot. Felrémlett az előző idény mérkőzése mikor is hasonló volt a forgatókönyv azaz mi támadtunk , ők védekeztek a végeredmény döntetlen lett. Na hogy ez ne következzen be csapatunk gyorsan 3 góllal válaszolt, így megnyugtató előnnyel vonulhattunk a szünetre. Hogy sok kérdés ne maradjon Tóth nem sokkal beállását követően -46. percben- megszerezte csapatunk 5. jómaga első találatát, ugyanis csereként beállva ha nem is klasszikus , de mesterhármast ért el. Örömteli hogy ismét sok gólt szereztünk -bár akár a duplája is lehetett volna- és otthon tartottuk a 3 pontot tovább üldözve a BME csapatát.

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.