BLSZ3-as és BLSZ4-es beszámolók a 7. fordulóból

Írta: Pestifoci.hu

blsz3 blsz4

A BLSZ III-as és BLSZ IV-es csapatok facebook oldalairól ismét összegyűjtöttük a beszámolókat.

Aki, úgy érzi kimaradt: írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

 

Az elmúlt forduló legeredményesebb játékosai a BLSZ3-ban és a BLSZ4-ben :

- Ambrus Varga Gábor (Hangos SE) 4 gól
- Almási Áron Zoltán (TFSE II) 3 gól
- Laskai Zoltán (Külker) 3 gól
- Fazekas Adrián (Merkapt) 3 gól

 

BLSZ 3/1 csoport
A háromnaposra nyúlt 7. forduló sok kérdésre választ adott. Pénteken este a Previfitt csapata folytatta győzelmi sorozatát, zsinórban 4. győzelmét aratva, ebből 3 alkalommal gólt sem kaptak. Most az Istenhegy volt az áldozat (2:0), így a Previfitt már második helyen áll a tabellán. Szintén nyert a Margitsziget, ezúttal többek között Fodor László 3 góljával 6:1-re verte a Kormányőr csapatát. A DINI SE két perc alatt kikapott az Inter 04-től (1:2), a Prókátor SE Kovács Zoltán 8 perc alatt (!) elért mesterhármasával 5:4-re verte a 7. vereségét elszenvedő Rúg-6 FC-t.
A forduló zárásaként a Goldball megállította a Szabadkikötőt. Vasárnap este 4:1-re verte a listavezető csepeli csapatot.

 

PREVIFITT SE facebook

Istenhegy - PSE 0 - 2 // a péntek esti rangadón tovább folytattuk a győzelmi szériát, az első félidőben János Somogyi és Zsolt Czeglédi szerzett gólt, az előnyt magabiztosan őriztük a lefújásig // vasárnapig még biztosan a 2. helyen állunk a tabellán!

 

BLSZ 3/2 csoport
A TFSE II a szezon talán első kétszámjegyű győzelmét aratta a 3R Spartacus ellen. A 10:0-ás győzelemhez Almási Áron Zoltán 3 góllal járult hozzá.
Jó mérkőzés volt a Bp. Erdért - Budatétény 3:3, ahol a pontokon és a gólokon is elosztoztak a csapatok, a MUN SE újra nyert, ezúttal 3:0-ra a BVSC II ellen, a BÜSKE pedig zsinórban harmadik vereségével (1:2 a Műegyetem II ellen), már csak 7..

 

MUN SE facebook
Újabb győzelem kapott gól nélkül!

7. forduló: BVSC-Zugló II - MUN SE 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Kozma Z (2), Kérdy S (1)

A múlt heti létszámhiányos keret után, erre a mérkőzésre túljelentkezés volt, szinte a legerősebb keretünkkel vághatunk neki a találkozónak. Kicsit féltem, hogy mire leszünk képesek a Tatai úti sportpályán, ami fölött már igencsak eljárt az idő, és a Budafoki "billiárd asztalhoz" szokott csapatjátékunknak nem igazán kedvező talajon kellett alkotnunk valamit. Csapatunk hamar rácáfolt a félelmemre, és kifejezetten élesen és jól vettük ezt az "akadályt".
Az ellenfél csapata fiatal lelkes srácokból állt, akik csúsztak másztak, de ezen a napon azért a rutin döntött a javunkra. A védelmünk hibátlanul dolgozott az egész meccs folyamán. A középpályásaink robotoltak, a csatáraink pedig sorra alakították ki a helyzeteket. Kozi kétszer volt eredményes, és a csereként beálló nagy visszatérőnk Samu is betalált a hálóba. Mindenkinek a hozzáállásával elégedettek vagyunk, akár kezdőként akár csereként lépet pályára. Igazi csapatmunka volt, megérdemelt győzelemmel!
Ezt az utat kell folytatnunk a jövőben…
A héten szombaton játszunk hazai pályán a DUNA SK csapata ellen, várjuk az érdeklődőket szeretettel!

 

BLSZ 3/3 csoport
A csoportban is 3 naposra nyúlt a forduló, ahol már az első napon 2.1-es idegenbeli győzelmet aratott a 33 FC a Hidegkút II otthonában, majd vasárnap délután a forduló rangadóján a Testvériség II a Futballféria pályáján1:0-s győzelmével átvette a vezetést a tabellán, és egyúttal megtörte a hazaiak 6 mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát. Az MLTC megint nagyarányban nyert, ezúttal az Újpesti Haladás otthonában győztek 5:1-re.
Az Issimo SE is magáénak tudhatja a 3 pontot az Újpesti Flotta elleni 3:2-es győzelem alkalmával.

 

Issimo SE facebook

Feszült meccsen hozta a kötelezőt a BLSZ III-as csapat


A mérkőzést végig irányítva, de csak egy góllal nyertünk az Újpesti Flotta ellen.
BLSZ III-as csapatunk vasárnap este hazai pályán a csoport újoncát, az Újpesti Flottát fogadta. A Flotta ellen második gárdánk tavaly mindkétszer 4-1-es vereséget szenvedett, így indokolt volt, hogy végre Issimo-sikerrel érjen véget a két egyesület találkozása. A jó eredményhez adott volt az utóbbi idők talán legerősebb meccskerete is.
Egy két odalépésen kívül alapvetően békésen kezdődött a találkozó, ahol hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, az első gólig mégis viszonylag sokáig kellett várnunk – Rozgonyi ívelése után Vincze Roli remekül fejelte át a kapujából kimozduló hálóőr felett a labdát. Gyorsan növelhettük volna az előnyünket, de Horváth Zsolt közeli lövését először a kapus védte, majd a kipattanónál a kapufa mentette meg a vendégeket, akik ekkor már az oldalvonal mellett vezetőedzőjük mentalitását átvéve nem kíméltek sem magukat, sem minket.
A második félidőben egy kontrából gyorsan egyenlített a Flotta, akik szimpatikusan felhívták a figyelmünket arra, hogy szedjük ki. Kiszedtük, majd gyorsan vertünk nekik kettőt, biztos, ami biztos – először Horváth szabadrúgása pattant a kapufáról a gólvonal mögé (igaz, ha a vonalra pattant volna, akkor is kettővel vezettünk volna, hiszen a kipattanót közelről Vértesi Donát lőtte a hálóba), majd Cami remek baloldali elfutása és centerezése után a közepén érkező Gressó lőtt kapásból a kapuba. Ezt követően talán túlságosan megnyugodtunk, mert még szépíteni tudtak a vendégek, akiknek viselkedését a vége felé már a játékvezető is inkább csak egy piros lappal honorálta, a több sárga mellett.

 

Issimo SE – Újpesti Flotta 3-2 (1-0)
BLSZ III/3. csoport, 7. forduló
Issimo: Pacsika – Böjtös (Szilágyi B.), Terjéki, Pető, Balázs A. – Szakács (Camara), Rozgonyi (Szilágyi G.), Vincze R. – Gressó (Ungi), Horváth Zs., Vértesi (Nagy Zs.)
Gólszerzők: Vincze R., Horváth Zs., Gressó

Újpesti Flotta:
Hatalmas küzdelem, vér, verejték, nagyszerű játék, de vereség!
Csapatunk idegenben szerepelve szenvedett 3-2-es vereséget az Issimo SE csapatától.
A mérkőzés kezdetén nem túl jó élményekkel érkeztek meg a srácok. A játékvezetés botrányos volt az elmúlt meccseken, sajnos ez a tegnapi találkozón sem volt másképpen...
Rengeteg szurkoló látogatott ki a meccsre, a hazaiak közül gálát vártak, amely természetesen elmaradt, míg mi egy tisztes mérkőzést szerettünk volna látni. Megkaptuk, de a játékvezető ehhez nem adott hozzá... tovább olvasható: Újpesti Flotta facebook

 

BLSZ IV/1 csoport
Az eddigi listavezető Pestszentlőrinci SFA mérkőzése elmaradt a Híd-Unió ellen, a Lánchíd FC viszont 2:0-ra legyőzte a Róna SC-t, így átvette a vezetést. A Tabán is zárkózik, most a Gamma otthonát rombolták le 7:1-arányban, a Wolfs – 2011 Champion mérkőzésen őrült hajrában alakult ki a végeredmény. A csapatok 9 perc alatt alakították ki a 2:2-es végeredményt. Az FC Pifu 04 is megszerezte első győzelmét a DINI SE II elleni 2:1-es győzelem alkalmával.

 

BLSZ IV/2 csoport
A tabella élén álló Külker ismét Laskai Zoltán mesterhármasára támaszkodva 3:0-ra győzött a Dinamo-Torpedo otthonában, az Erős Vár FC pedig 4:2-re verte a Rendőr 07 FC-t. A Merkapt nagyon elkapta a Sziget Sport Akadémiát, a 8:2-es győzelemhez Fazekas Adrián egy 14 perc alatt szerzett mesterhármassal járult hozzá.
A Nimród 4:1-re kikapott a BME Kármán-tól, és a Than Károly újabb pontot szerzett a Kormányőr II elleni 2:2 alkalmával.

 

NIMRÓD SE facebook:


Nimród Se - BME Kármán 1:4 (0:1)
Gól : Könczey Zsolt

Újabb rangadót játszottunk, melynek tétje számunkra az első hely és a veretlenség megtartása, ellenfelünknek pedig az élmezőnyben maradása. Sajnos sikerült átmenteni a múlt heti mérkőzés történéseit ugyanis hamar gólt kaptunk. Bíztunk abban, hogy a korábbi szituációk lereagálása pozitív hatást váltott ki a csapaton, azaz vagy döntetlenre, vagy saját javunkra fordítottuk a mérkőzés eredményét. A szünetig nem változott az eredmény, bár ha kicsit jobban összpontosítunk már 3:2 is lehetett volna az eredmény (ellenfelünk szabadrúgásból a kapufát találta el).
Szünet után rögtön megszereztük az egyenlítő találatot, és mivel folyamatosan támadtunk, ellenfelünk nem nagyon jutott el a kapunkig. Egy védelmi megingást kihasználva sajnos ismét vezetést szereztek, így kénytelenek voltunk kinyílni és ami nekünk nem az ellenfelünknek sikerült. Megszerezték a harmadik majd az utolsó percekben megadták a kegyelemdöfést. Oda a veretlenség és az első hely, de nagyon szoros az élmezőny így még bármi megtörténhet.
Most szombaton a Sziget Sport SA csapatához látogatunk szombaton, így várjuk szurkolóinkat, hogy győzelembe hajszolják a csapatot!
Hajrá Nimród!

 

ERŐS VÁR facebook:
Fontos győzelmet arattunk

7. forduló
EVFC - Rend-Őr 07 FC 4-2
Gól: Bakonyi Pál, Regős Mátyás, Fabiny Márton (2)

Péntek este hazai pályán fogadtuk a Rend-Őr 07 csapatát, akik a tabellán közvetlenül előttünk helyezkedtek el a forduló előtt, így nehéz mérkőzésre számítottunk.
Bakonyi Pali révén már a 4. percben vezetést szereztünk, amire a játékrész közepén egy tizenegyesből szerzett góllal válaszolt az ellenfél. A 35. percre újra nálunk volt az előny: Schranz Ambrus emelt be egy szabadrúgást a kapu előterébe, Regős Matyi pedig egy akrobatikus mozdulattal a kapus feje fölött a hálóba lőtt.

A szünet után viszont bajba kerültünk, kapusunkat Orosz Bencét a játékvezető kiállította, és a szabadrúgásból egyenlített a Rend-Őr. Cserekapus híján ekkor már Regős Laca állt a kapuban, aki a gólt leszámítva kiválóan helytállt a számára idegen poszton. Az emberhátrány viszont nem állított meg minket: előbb Tipary Zsombort majd Regős Matyit is buktatták a tizenhatoson belül, Fabiny Marci pedig mindkét büntetőt magabiztosan értékesítette.
A meccs hajrájában a játékvezető az ellenfelünknek is kiosztott egy piros lapot, több gól viszont nem született, otthon tartottuk a három pontot!
Minden kilátogató szurkolónknak köszönjük a biztatást, folytatás jövő szombaton a Merkapt ellen! Hajrá EVFC!

 

KÜLKER SC facebook
Dinamo Torpedó -Külker 0 - 3
Góljainkat kivétel nélkül Laskai Zoli szerezte, Gratula az újabb mesterhármashoz!

 

BLSZ IV/3 csoport
Szépen termelték a gólokat a csapatok a csoportban. A legkevesebb találat a Vizafogó – ARK SE 2:2 alkalmával esett, a legtöbbször pedig az Amatőr SE – Hangos SE 3:8 mérkőzésen találtak a kapukba a játékosok. Itt Ambrus Varga Gábor 4 gólt szerzett, közte egy mesterhármast, így ezen a héten ő lett a forduló legeredményesebb játékosa. Gratulálunk!
A BME Wanderers 6:1 arányban verte a Bp. Erdért II.-t ahonnan ketten is a kiállítás sorsára jutottak, az Issimo II 4:3 –re verte a Tizenhárom FC-t, a Respect Fc pedig egyáltalán nem respektálta BMC igyekezetét, mert 6:1-el küldték haza őket. Ezzel a győzelemmel megőrizték vezető pozíciójukat a csoport élén.

 

RESPECT FC facebook
Respect - BMC 6-1.
0-0-nál az ellenfélnek volt 3 ziccere, abból egyet bevert, de gyorsan fordítottunk, és a második félidőben már higgadtan gurigázva számszerűsítettük a két csapat közötti erőkülönbséget.
7 meccsből 6-ot nyertünk.
Folyt.köv.

 

Issimo SE facebook

ISSIMO II

Remek csapatmunkával tért vissza a győzelemhez BLSZ IV-es csapatunk!
Ezúttal elmaradt a Gressó faktor és nem tudtunk közvetlenül a mérkőzés legelején vezetést szerezni, ám az irányítás így is nálunk volt a kezdetektől fogva. Az első negyed órában mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a jeget végül Reök 16-os sarkától eleresztett lövése törte meg, mellyel mi szereztük meg a vezetést. Sokáig nem örülhettünk, hiszen hamar tudtak reagálni a vendégek: egy, a saját térfelünkön eladott labda után nagyon gyorsan büntettek.
A félidőre azonban már vezetéssel vonulhattunk: H. Nagy futtatta a bal szélen Szilágyi Bendét, aki szokás szerint meg tudta verni a védőjét, míg a jobbon ugyanezt Tálai tette meg, majd Bende középre tett labdája után magabiztosan lőtt a kapuba. Az első félidőben nagyon tudatos, okos és magabiztos játékot játszottunk, de sajnos mégsem tudtuk eldönteni a mérkőzést.

A második félidőt is az addigihoz hasonló magabiztossággal kezdtük, a félidő elején egy jobboldali bedobás után H. Nagy elé került a labda - amit előtte Temesvári lépett át remekül - és 14-15 méterről kilőtte a rövid alsó sarkot.
Ezek után mindkét csapat többször is veszélyeztetett, a vendégek pedig kétszer be is találtak kapunkba és egyenlítettek. Először ismét egy, a saját térfelünkön eladott labda után volt tehetetlen az egyébként kiváló formában védő Vályi-Nagy, majd egy következetlenül, de jogosan befújt büntető után alakult 3-3-ra az eredmény. Ez azonban ezúttal sem a végeredmény volt, hiszen a meccs vége felé H. Nagy baloldali, laposan előtt szabadrúgása talált utat a kapuba, és alakult ki a 4-3-as végeredmény.
A néhány héttel ezelőtti, hazai pályán 4-3-ra megnyert mérkőzéshez nagyon hasonló meccset játszottunk megint, melyből ismét mi jöttünk ki győztesen. Meg kell még jegyeznünk, hogy egy rendkívül szimpatikus és korrekt csapattal játszhattunk, és a hajtás mellett erre mi is vevők voltunk.

 

Issimo SE - Tizenhárom FC
4-3 (2-1)
Vályi-Nagy - Nagy, Mészáros, Zsilinszky, Balogh - Reök, Reszeli-Sós, H. Nagy - Szilágyi, Temesvári, Tálai
Gsz.: Reök, Tálai, H. Nagy (2)
Csere: -


BLSZ IV/4 csoport
Két mérkőzést rendeztek a hétvégén. A listavezető ASR Gázgyár 1:1-es döntetlent játszott az RTK Vasló II ellen, míg a Budatétény II – Rákosszentmihály II mérkőzést a hazaiak 2:0 arányban abszolválták.

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.