BLSZ3-as és BLSZ4-es beszámolók a 6. fordulóból

Írta: Pestifoci.hu

cshc223

 

BLSZ III/1 csoport

A Szabadkikötő továbbra is hibátlan, 6 mérkőzés, 6 győzelem az eddigi mérlegük. Legutóbb az INTER 04 sétált be a csapdájukba (5:1), és már 5 pont az előnyük a MFC Favorit-ot 3:1 arányban legyőző KÖZGÁZ DSE előtt.
A DINI SE gólzáporos mérkőzésen intézte a maga javára a 3 pontot a Prókátor SE ellen (5:4), és a Goldball is elszenvedte második vereségét, ezúttal a CSHC nyert ellene 2:1 arányban.

 

CsHC’94 facebook:

Szombat délután a Goldball csapata látogatott hozzánk Csepelre. Ellenfelünk a mérkőzést megelőzően nem szenvedett még vereséget a pályán (egyetlen vereségük a zöld asztal mellett született), így nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, annak ellenére, hogy az előző fordulóban mi is nyerni tudtunk.
Már a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, próbáltuk irányítani a mérkőzést. Ennek köszönhetően már a 17. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Udvardi Gábor adott középre remekül egy szabadrúgást, amire remek ütemben érkezett Horváth Balázs, és nem is hibázott, a kapu bal felső sarkába fejelt.

A félidő hátralévő részében inkább mezőnyjáték folyt, de kisebb helyzetekig is inkább mi jutottunk el.
A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt. Eljutottunk helyzetekig, de nem sikerült megszereznünk a második találatot. Egészen a 67.percig, amikor Bodor András kapott egy remek labdát, amivel ki tudott lépni a védők közül, eltolta a kapus mellett is, aki már csak szabálytalanul tudta megállítani. A játékvezető nem habozott, egyből a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Halászi Dániel magabiztosan értékesített, ezzel kétgólosra növelve előnyünket.
Az utolsó 20 percben a Goldball egy fokozattal feljebb kapcsolt. Mindent egy lapra feltéve támadtak, hogy legalább egyenlíteni tudjanak. A mérkőzés ezen periódusában inkább nekik voltak helyzeteik, kapusunknak Farkas Máténak többször kellett játékba avatkoznia. A találkozó vége felé nekünk is megvolt a lehetőségünk az újabb gól megszerzésére, azonban sajnos ez nem sikerült, pedig így végleg eldőlhetett volna a mérkőzés.

Végül ellenfelünk megszerezte a becsületgólt, a hosszabbításban Csoszánszky Miklós talált a hálóba. A gólt követően a játékvezető le is fújta a találkozót, így elmondhatjuk, hogy a hétközi kupa búcsú után, újabb győzelemmel folytattuk a bajnokságot.
A jövő héten vasárnap lépünk pályára a Közgáz csapata ellen. A mérkőzésre a Kőér utcai, Spartacus sporttelepen fog sor kerülni. Jövő heti ellenfelünk a tabella második helyén áll, a hibátlan Szabadkikötő mögött. Egyetlen vereségüket a dobogó harmadik fokán álló Previfitt csapata ellen szenvedték el. A következő fordulóban is nehéz mérkőzés vár majd ránk, de a Goldball elleni három pontnak köszönhetően, lehetőségünk lesz egy győzelem esetén felzárkózni a tabella élmezőnyéhez.
Hajrá Csepel, Hajrá CsHC !!!

 

DINI SE facebook:

DINI SE-PRÓKÁTOR SE 5-4 (3-1)
Gól:Fábián,Szarka,Supka,Glázer(öngól),Csende,ill DR. Molnár(2),Viczina,Jurenkó
Sárga lap:Szarka ill László,Jurenkó
DINI SE:Molnár,Kiss P,Kokavec,Fábián,Csende,Kiss A,Szilágyi,Máthé,Bugya,Szarka,Supka.Edző:Dalkó László
Csere:Kiss A helyett Móricz,Fábián helyett Viola,Szilágyi helyett Budi
PRÓKÁTOR SE:Nagy B,László,DR Molnár,Jurenkó,Zsidai,Román,Viczina,Oláh,Fórizs,Varga N,Glázer
Csere:-

Gratulálok csapatom idei első győzelméhez. A megszerzett öt gólon kívül,rengeteg helyzetünk maradt kihasználatlanul a mérkőzésen,amire a jövőben jobban oda kell figyelnünk,de összességében azt gondolom jó játékkal, megérdemelt győzelmet arattunk,egy szimpatikus ellenféllel szemben.

 


Previfitt SE facebook

PSE - Kormányőr 2 - 0 // A 6. fordulóban is folytattuk a győzelmi sorozatot, az utolsó 5 percben Kántor Balázs duplázott // Ez igazi csapatmunka volt!
BLSZ III/2 csoport
Az eddig vezető Büske vereségével (2:3 a BP. Erdért ellen) kénytelen volt átadni vezető helyét a Műegyetem II-vel 0:0-ás döntetlent játszó MUN SE-nek.
A 3R Spartacus 5:2-re kikapott hazai pályán a Budakeszitől, valamint a Mahatma Gandhi is kikapott a BVSC II-től.
A Budatétény most átvehette volna a vezető helyet, de 3:1-es vereséggel zárt a TFSE II-vel, így maradtak harmadikok.

 


MUN SE facebook
Döntetlennel a tabella élére ugrottunk!

MUN SE - Műegyetemi FC II 0-0 (0-0)


Ezen a hétvégén, a "szokásostól" eltérő összeállításban léptünk pályára a Műegyetem csapata ellen. Minden csapatrészből voltak hiányzóink, de amit a legnehezebben tudtunk pótolni az a csatár poszt. Ettől függetlenül remek csapattal tudtunk kiállni, akik pályán voltak mindent megtettek a győzelemért. Az első félidőben kifejezetten látványosan játszottunk, sok labdajáratással, kombinatív játékkal. Sajnos többször állították meg támadásainkat (tévesen) lesen, és azt hiszem legalább két büntető is számon kérhető volt a játékvezetőn. A második félidőben ellenfelünk kezdett kibontakozni, és egyre több helyzetet kialakítottak. Ettől függetlenül nekünk továbbra is megvoltak a helyzeteink, de ezen a napon egyik csapat sem tudott a másik kapujába találni. Számszerűsíteni nem tudom, de szerintem nekünk több ziccerünk maradt ki, és ha ebből az egyik bemegy, akkor......, de mint tudjuk a fociban nincs ha, úgyhogy maradt a pontosztozkodás. Külön kiemelném a kapusunkat Ádámot, mert bár sokszor nem volt dolga, de amiket védett azok mind ziccerek voltak! A MUN SE történetében ez volt az első gól nélküli döntetlen, ez is bekerülhet a statisztikusok évkönyvébe. A teljes forduló végeztével ezzel a szerzett egy ponttal mégis az élre tudtunk állni, mivel mindkét közvetlen riválisunk vereséget szenvedett.
A héten idegenben lépünk pályára a BVSC-Zugló II csapata ellen, aki teheti jöjjön és buzdítsa a csapatot.

BLSZ III/3 csoport
A Futballféria áll az élen eddig hibátlan teljesítményével. Ezúttal az Újpesti Flotta 5:1-es legyőzésével biztosították első helyüket, de a Testvériség II az MTK Baráti Kör 2:0-s legyőzése után lohol utánuk a második helyen.
A Piramis idegenben többek között Kovách Richárd Rajmund 3 góljával 8:2-re verte a BFC csapatát, az Issimo szintén idegenben nyert 4:0-ra a Rákosliget ellen, és az MLTC legutóbbi hazai mérkőzéséhez hasonlóan ezúttal is 6:1-re győzött a Hidegkúti SC II ellenében.

 

ISSIMO facebook
Meggyőző játékkal hoztuk el a három pontot Rákosligetről
Nem forgott veszélyben a BLSZ III-as csapat győzelme a város szélén.


BLSZ-szinten remek minőségű füves pályán került sor a BLSZ III-as csapatunk Rákosligeti AC elleni idegenbeli bajnokijára. A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt, az első igazán nagy helyzet a hazaiak előtt adódott, de Paci és Pető Peti közös erővel menteni tudtak. A félidő második felében kezdtünk egyértelműen fölénybe kerülni, Cami szabadrúgása után pedig a vezetést is megszereztük – a pontrúgást a kapus még hárítani tudta, de Vincze Roli combbal kapásból bevágta a kipattanót.
A második játékrészben hamar eldöntöttük a három pont sorsát – előbb Vértesi Donát húzott el a jobbszélen, lövését a hazai hálóőr hárította, de Gressó bepofozta a kipattanót a hálóba, nem sokkal később pedig Cami ívelése után Gressó lövését védte ismét a Rákosliget-i kapus, de a kipattanót szélsőnk Donáthoz játszotta, aki a hálóba gurított. A meccs vége felé már rengeteg helyzetet alakítottunk ki, gólt azonban már csak egyet szereztünk – Szityu nagyjából 25 méterről kibombázta a hosszú felső sarkot, így 4-0-ra nyertük meg a vasárnapi meccset.

Rákosligeti AC – Issimo SE 0-4 (0-1)

BLSZ III/3, 6. forduló

Issimo: Pacsika – Ungi, Terjéki, Pető, Böjtös – Szakács (Temesvári), Szilágyi G. (Vértesi), Vincze R. – Gressó (Nagy Zs.), Aboubacar, Szilágyi B.
Gólszerzők: Vincze, Gressó, Vértesi, Nagy Zs.
Sárga: Szilágyi G.


BLSZ IV/1 csoport
A tabella éllovasa a Pestszentlőrinci SFA újabb győzelemmel már 6/6-os mutatóval áll, ami eddig 18 pontot ér. Most egy igazán sokgólos mérkőzésen verték idegenben a DINI II-t (5:3). A második helyezett Lánchíd SE feledtette múlt heti kisiklását a FC Pifu elleni 3:1-es győzelem alkalmával. A Wolfs FC most meghajolni volt kénytelen a Tabán ellen (2:4), és a Lőrinci Kitartás és a Gamma is egyaránt 3:0-ra tudott diadalmaskodni ebben a fordulóban.

 

 

Lőrinci Kitartás facebook:
2016.10.09. - Goldball Park
LŐRINCI KITARTÁS SE - RÓNA SC 3-0 (3-0)
Gólszerzőink: Ónodi Dávid, Vakulya Ákos, Zsludov Tamás


Az első félidő eleje kiegyenlített játékot hozott a mezőnyben, csapatunk többet kezdeményezett.
Többször alakítottunk ki helyzeteket az ellenfél kapuja előtt.
A 21.percben Zsludov Tamás ment el a bal szélen saját térfeléről indulva, majd Ónodi Dávidhoz továbbított, aki miután két védőjét kijátszotta a kapuba gurított. 1-0
Nem kellett sokat várni a második találatra. Vakulya Ákos indult el a jobb szélen, de beadásába kézzel ért bele az egyik védekező játékos, a játékvezető büntetőt ítélt. Vakulya Ákos értékesítette is a megítélt 11-est. 2-0
Nem sokkal a félidő vége előtt, a 44. percben Zsludov Tamás ment el a bal oldalon, majd miután védőin túl jutott, a rövidbe lőtt, beállítva ezzel a végeredményt.
A második félidő sem telt eseménytelenül, sorra dolgoztunk ki helyzeteket, két kapufát is lőttünk, de az előnyt nem sikerült tovább növelni, így maradt a 3-0.
Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a sikerhez!
LŐRINCI KITARTÁS SPORT EGYESÜLET

 

FC Pifu 04 facebook:


Csapatunk sajnos 3-1 kikapott a Lánchid Fc-től, 70. Percig vezettünk jól játszottunk, de a sok sérülés miatt nem tudtuk megőrizni az előnyünket!

 

BLSZ IV/2 csoport
A listavezető NIMRÓD SE egy kettőre nyert az ULC Vasló vendégeként, a második helyen álló KÜLKER alaposan ellátta Csabagyöngye baját. Laskai Zoltán 4 góljával 7:2-re győztek otthon tartva az ezért a győzelemért járó 3 pontot.
Az Erős Vár 2:2-t játszott a Sziget Sport Akadémia vendégeként, és ugyanígy 2:2 lett a Thán Károly – Dinamo-Torpedo mérkőzés, így a Thán Károlynak is megvan az első pontja.

 

Nimród SE facebook

ULC Vasló - Nimród Se 1:2 (1:0)
Gól :Tóth Norbert,Könczey Zsolt


A mai napon a listavezető otthonában léptünk pályára, csapatunk pedig a dobogó második fokáról várta a találkozót. Nem ismertük ellenfelünk játék erejét , de eredményeik alapján nehéz mérkőzésre számítottunk. Az első félidő elején nem nagyon találtuk a ritmust, valahogy mindig közbejött valami, egy rossz passz, egy rossz átvétel, indítás. Sajnos ennek eredménye az lett, hogy ellenfelünk az egyik ilyen megingást kihasználva megszerezte a vezetést, majd nem sokkal később a második találatát is megszerezhette volna , de szerencsénkre üres kapu mellé gurította a labdát, talán a kapus helyére vissza futó védőnk zavarta meg....
Ezután kezdett magára találni a csapat. Jöttek a helyzetek, ígéretes helyekről szabadrúgások, de valahogy nem sikerült egyenlítenünk, így a hazai csapat vonulhatott előnnyel pihenőre.

Vezetőedzőnk a szünetben 4 helyen is változtatott csapatán. Nem akartunk vereséggel távozni így mindent elkövettünk, hogy egyenlítsünk, ezért ellenfelünk a második félidőben 2 szabadrúgáson kívül nem jelentett veszélyt a kapunkra, bár az is inkább fölé szállt. Viszont a hazai kapus nagyon jó napot fogott ki, mivel mindenhova odaért, vagy belepiszkált.
Aztán sikerült bevennünk a kapujukat, de les miatt nem adták meg. Nem sokkal később egy oldalról elvégzett szabadrúgást követően a 77. percben Tóth révén már érvényes találatot szereztünk! A hazai csapat már nem nagyon támadott próbálta tartani az eredményt, ennek következtében a mi lendületünk is alább hagyott, aztán a 89. percben szabálytalankodtak a 16 előtt, Könczey odaállt majd betekerte!
Ismét hátrányból álltunk fel és fordítottuk meg a mérkőzést, ennek jutalma pedig az lett, hogy visszavettük az első helyet a tabellán!
Jövő héten a BME Kármán csapatát fogadjuk hazai környezetben, egy szintén fontos és nehéz mérkőzésen, mindenkit várunk szeretettel!
Hajrá Nimród!

 

ERŐS VÁR facebook:

Kínkeserves döntetlen
6. forduló
Sziget Sport Akadémia - EVFC 2-2
Gól: Regős Mátyás, Bakonyi Pál
Bizakodva vártuk a mai találkozót, győzni szerettünk volna Csepelen. Ennek megfelelően kezdtük a meccset és hamar megszereztük a vezetést Regős Matyi góljával. Ellenfelünk azonban egyenlíteni tudott, mi pedig csak lehetőségekig jutottunk, a második gólt nem tudtuk megszerezni.
Az első játékrész felénél emberelőnybe kerültünk: a csepeliek kapusa a tizenhatoson kívül fogta meg a labdát, a játékvezető ezt piros lappal jutalmazta.
A második félidőre visszaesett a teljesítményünk, nem sikerült semmi, egy szöglet után viszont újabb gólt kaptunk. Innentől még görcsösebbé vált a játékunk, a 92. percben Bakonyi Pali mégis be tudta lőni az egyenlítő gólt, így egy pontot tudtunk elhozni a szigetről. Köszönjük szurkolóinknak a buzdítást, hajrá EVFC!

 

BLSZ IV/3 csoport
Respect az élen! A Hangos Se elleni 6:2-es győzelmével ugrott a Respect az élre, és szintén 8 gól volt a BMC – Pestújhely mérkőzésen (4:4). Nyert az Erdért II is 2:0-ra az Issimo II ellen és szintén 15 pontos, így csak gólaránnyal második. Az Erzsébet SK kikapott a Vizafogótól emiatt – és mert egy mérkőzéssel kevesebbet játszott – harmadik. A Zuglói Kinizsi második győzelmét aratta, Knapp Zoltán mesternégyesével (!) 4:2-re verte a BME Wanderers csapatát.
Így ebben a fordulóban Knapp Zoltán lett a legeredményesebb gólszerző, holtversenyben Laskai Zoltánnal (Külker SC). Gratulálunk!

 

Respect FC facebook:
Hatból öt, vasárnap 6-2-re vertük a Hangost, amely eddig rendre kibabrált velünk. Idegenben és füvön nyertünk, a bajnokság negyedénél az élen állunk. Bravó, srácok, így tovább!

 

BLSZ IV/4 csoport
Ismét sokgólos mérkőzéseket hozott az elmúlt forduló. A legkevesebb gól az RTK II – Budatétény II 4:0-s mérkőzésen esett (itt Kovács Krisztián 3 gólt szerzett), a legtöbb találatot viszont a BEAC II – Unione II érték el a csapatok, ahol 4:4 volt a végeredmény.
A Hegyvidék II is elszenvedte első vereségét a Gázgyár II-től, és a Rákosszentmihály II alaposan helyben hagyta a Rúg-6 II-t (5:1).

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.