BLSZ3-as és BLSZ4-es meccsek beszámolói

Írta: Pestifoci.hu

munuj3

A BLSZ3-as és BLSZ4-es csapatok remek beszámolóiból szemezgettünk,és a továbbiakban az írásaikat rendszeresen megjelentetjük!

Jó szórakozást kívánunk!

 

BLSZ4/2

 

MUN SE facebook:

Istenhegy FC II - MUN SE 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Fehér M (1), Kozma Z (1), Csoba R (1)

1munse

Az első félidő elején az Istenhegy csapata nagyon tetszetősen és jól játszott. Tudatosan tették a

labdát és keresték a rést a védelmünkön. Sajnos mi nagyon alacsony fordulatszámon játszottunk ebben a periódusban, és egy védelmi megingást követően az ellenfél megszerezte a vezetést. Ennek ellenére megvoltak a helyzeteink, de egészen a félidő hajrájáig nem tudtunk a kapuba találni. Ekkor jött Maxim remek szabadrúgása, amivel kiegyenlítettünk a szünet előtt.

 

Megbeszéltük, hogy a szünet után megpróbáljuk növelni a sebességet, de a srácoknak arra hívtuk fel a figyelmét, hogy maradjanak türelmesek. Jobban nem is kezdődhetett volna a második félidő. Kozi remekül hozta magát helyzetbe, ballal kicselezte a védőjét, és tökéletesen lőtte a labdát a hosszúba a kapus mellett. A második megszerzett gólunk után teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, és szép fokozatosan felőröltük az ellenfelet. Egyre jobban fáradtak, mi pedig egymás után alakítottuk ki a helyzeteinket. A meccs hajrájában Csoba Roli gyönyörű szólóba kezdett, a pálya bal oldaláról átcselezte magát keresztbe, még a kapust is kicselezve talált a hálóba. Ezzel beállítva a 3-1- es végeredményt.

Ma egy jó ellenfelet sikerült legyőznünk, és léptünk megint egyet a célunk felé. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást!

 

 

BLSZ4/2

 

Nimród SE facebook:

Dinamo Torpedo - Nimród SE 3:2 (3:1)

Gól : Pánya József 2

 

Szép idő , füves talajú pálya és a piszkos tizenkettő elindult hogy bezsebelje a 3 pontot. Igen, sajnos nem tudtunk teljes kerettel utazni , mert sérülések egyéb elfoglaltságok miatt csak 12-en tudtunk megjelenni.

Hogy ezért vagy más ok miatt aludtunk el az elején azt nem tudni, de ellenfelünket szépen magunkra húztuk. Olyannyira hogy kapusunknak egymás után kellett bravúrokat bemutatni.

Hiába a parádé a kapu előtti egyenetlen talajon sajnos 2x is szerencsétlenül pattant meg a labda igy vetődő kapusunk keze felett jutott a játékszer a hálóba. Hazai csapat igy korán megszerezte a vezetést amire egy szép emeléssel válaszoltunk, majd a szünetre 2 gólos előnyt szerzett a Dinamó csapata. A második félidőben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek , és az egyiket sikerült is értékesíteni , ezzel szorossá tettük a mérkőzést , de fordítani vagy döntetlenre menteni a találkozót nem sikerült. És ha már a mentés szóba került, kapusunk Kun László valamint

védőnk Csicsics Tamás nagyon sokszor mentette meg csapatunkat a góltól, utóbbi 2x a gólvonalról rúgta ki a labdát.

Jövő hétvégén a Kormányőr csapatát fogadjuk , és az őszi 3:3-as döntetlent követően most győzelmet szeretnénk ünnepelni.

Minden szurkolót várunk szeretettel! Hajrá Nimród!

 

BLSZ3/1

Previfitt SE facebook:

Hercules SE - PSE 2 - 4

Fordulatos mérkőzésen, néhány veterán segítségével újabb győzelmet arattunk // góljainkat Kántor Balázs, Tyukász Toma, Tóth Gergő és Záray Panni (vagy Viktor?) szerezték // jövő vasárnap újabb forduló, készülünk tovább!

 

BLSZ4/3

Újpesti Flotta Facebook:

Pestújhely SC – Újpesti Flotta 1:5

uflottafotó: Újpesti Flotta facebook

Lejátszotta újabb mérkőzését csapatunk, és sorozatban a 19. győzelmét ünnepelhette meg, ugyanis 5-1 arányban legyőzte a PSC csapatát!

Elől járóban megjegyeznénk, hogy a Szövetség döntése alapján csapatunkat 12 ponttól és 30 lőtt góltól vonták meg, mert a Hunreál csapatát kizárták a bajnokságból, a BRSC csapata pedig visszalépett a küzdelmektől. Így az 5 pont előny, amelyet a srácok szereztek egyelőre még nincs

meg újra, bár nagy lépést tettek a fiúk tegnap a meglehetősen rossz minőségű Vasgolyó utcai sporttelepen, hogy visszaszerezzék az előnyt.( egyelőre 2 pont az előny, egy meccsel kevesebbet játszva a Babylon csapata előtt - szerk.)

A mérkőzés reggeli 10 órás kezdete sem okozott gondot. Az első 20 percben nagyszerűen irányítottuk a játékot, az ellenfélnek nem akadt momentuma ez alatt az idő alatt. A 23. perc tájékán egy trükkös bedobás után megszereztük a vezetést. Kamarás Bálint egy az egy elleni párharcot megnyerve, a kapus mellett elegánsan gurított a sarokba. 1-0

A mérkőzés iramát a csapatunk diktálta, az ellenfél nem nagyon tudott mit kezdeni a gyorsabb emberekkel, így több meglehetősen durva szabálytalanságot is elkövettek.

Egy rögzített helyzet után egy rossz felszabadítást követően pattant a tizenhatoson belül a labda az ellenfélhez, akit ez annyira meglepett, hogy minden idők legrosszabb rúgásával, amely így becsapta Novák Jánost, egyenlített 1-1!

A félidőben 6 (!) nagy helyzetünk is kimaradt, azonban így mehettek a srácok a félidőre, 1-1- et mutatott az eredményjelző!

Mi nézők úgy véljük, a mérkőzés állásától független teljesen a csapat kezében volt a találkozó!

A második félidőben ezt meg is mutatták a pályán lévők! Egy nagyszerű bal oldali akciót

követően egy visszagurított labda után Argyelán Attila tette a hálóba a labdát! 2-1

Mentek tovább a játékosok aztán történt egy olyan dolog, amit ha TV közvetít, valószínűleg mutogatnák még egy darabig.

Horváth Gáborhoz került a labdakihozatalnál a bogyó, megtolta körülbelül 30 méterre az ellenfél kapujától és egy akkora gólt ragasztott az ellenfél hálójába, hogy az ellenfél hálóőre a kezét nem bírta felemelni! 3-1

Tovább támadott a csapat, megnyugodtak egy kicsit a srácok a pályán és talán a vezetőedző is.

A 60. percben egy jobb oldali szögletet követően Marusa Zoltán adat be a labdát, amelyet Sitku Zsolt fejet a hálóba! 4-1

Nagyszerű fejes volt, de nem volt más választása, hiszen olyan erővel érkezett a labda, hogy szinte elugrani előle nem lehetett.

A 70. perc környékén Dohuncsák egy nagyszerű indítása ragad be nem mindennapi módon az ellenfél hálójába, így már 5-1- et mutatott az eredményjelző!

Így alakult ki a végeredmény: 5-1.

A mérkőzés végén egy verekedés is történt: Csordás Ferencet, játékosunkat az ellenfél megfejelte és trágár kifejezésekkel illették, aki erre egy Roy Jones Jr. féle jobb egyenessel felelt, így mindkét játékost kiállították.

A sportszerűség a meccs végére csak közhely volt, az ellenfél nehezen bírta elviselni a hatalmas zakót, amelyet újra megkapott, pedig már jó idő is van.

 

BLSZ4/3

Issimo SE facebook:

Angyalföldi vereség a BLSZ IV-ben.

Vizafogó - ISSIMO SE II 4 - 1

Csapatunk a következő összeállításban játszott:

Vályi-Nagy - Nagy V, Böjtös, Gonda, Balázs - Szakács, H Nagy, Balogh J - Reszeli Soós, Nagy Zs, Vass

Csereként játszott: Bíró

Gólszerző: H Nagy.

Az első félidőben a félidő végére sűrűsödtek az események, mivel a hazai csapat a 38. és a 39. percben is betalált. Szerencsére még a szünet kezdete előtt sikerült szépíteni, Máté bombagóljával.

A második félidőben próbáltunk hajtani az egyenlítésért, ami sajnos nem jött össze, sőt a Vizafogó csapata szerzett még 2 gólt a végén már kinyíló csapatunk ellen, így megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

 

BLSZ4/1

Rúg6 FC facebook:

Csapatunk sikerrel vette az újabb akadályt:
 20.forduló:
 

AC Zrinyi-Maximó Fc - Rúg-6 FC 1-3 (0-2)
 Gólszerző: Papp,Hornyák,Cservák Balázs


 Ellenfelünk nagyon komolyan vette az összecsapást, ez abból is látszott, hogy meglepően sokan jelentkeztek náluk játékra, az egész bajnoki szezon alatt nem ült még ennyi csere játékos a kispadon, és erre az alkalomra néhány régi Zrinyist is előhúztak a kalapból.
 A kezdő sípszó után csapatunk rögtön támadólag lépett fel és gyors egymásutánban több alkalommal is leteszteltük a hazaiak kapuvédőjét, aki igazolta jó hírét és több bravúrral akadályozta meg a gyors vezetésünket.
 Ellenfelünk a védekezésre fektette az energiáinak nagy részét, és ezt jól meg is oldották, a saját térfelükön betömörülve, sokszor önfeláldozóan védekezve, egymást kisegítve sokáig meg tudták oldani kapott gól nélkül.
 Több esetben már csak rajtunk múlott a gólszerzés, de ezekben a helyzetekben bőkezűen bántunk a lehetőségekkel, szinte az egész támadó szekciót nevesíthetném az esélyek elpuskázásában, de mielőtt a történelem megismételte volna önmagát a 40. percben Papp egy középpályán történő labdaszerzést követően tisztára játszotta magát és mintegy 25 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot(0-1).

 Tudtuk, hogy a betömörülő védelem hathatós ellenszere az átlövés lehet, amit több esetben is megpróbáltunk, de rendre célt tévesztettek a távoli kísérletek, ezért is volt fontos találat a szünet előtt középpályásunk jól eltalált lökete.
 A gól után sem álltunk meg, mivel ebben a félidőben bennünket támogatott a szél ellenfelünket szinte ki sem engedtük a saját térfeléről, és ennek meg is lett az eredménye, a 44.percben egy szögletet követően az előre húzódó Hornyák szerzett labdát a kaputól mintegy 18 méterre és fordulásból nagy gólt ragasztott a jobb fölső sarokba(0-2).
 

Szünet után a hazai csapat kicsit fellélegezhetett, mivel ebben a félidőben őket támogatta az erős szél, de a mérkőzés összképe nem változott, annyi változás azonban történt, hogy többször átmerészkedtek a félpályán, de igazi helyzetig nem tudtak eljutni.
 A 61. perben szép összjáték után Cservák Balázshoz került a labda aki végig szlalomozott a védők között majd a sorozat végén a hosszú sarokba helyezett(0-3).
 Biztos vezetésünk tudatában kicsit átszerveztük a játékunkat, ekkor már ellenfelünk is eljutott helyzetekig, de védőink állták a sarat, két alkalommal Horváth mentett, és már a lefújást vártuk amikor egy eladott labdával ellenfelünk meglódult és Bodnár a tizenhatos előterében buktatta, a játékvezető kicsit jóindulatúan a büntető pontra mutatott(többek szerint ha falt is volt az a tizenhatoson kívül történt) a megítélt büntetőt a hazai csapat értékesítette, és ezzel véget is ért a találkozó.

 Győzelmünk jogosságához semmi kétség nem fért, az arány leginkább rajtunk múlott, a mezőnyben jól mozgott a csapat, de a helyzetek kihasználásával adósak maradtak.
 A mérkőzés sportszerűségére jellemző, hogy a játékvezetőnek egyszer sem kellett a zsebébe nyúlnia.
 Ellenfelünknek sok sikert kívánunk a továbbiakban, számunkra tanulságként levonható, hogy ennyi helyzetet nem lehet minden mérkőzésen kialakítani, ezért ezek kihasználásával jobban kell kufárkodni.
 Közvetlen vetélytársunk a Dini FC csapata 2-0-ás vereséget szenvedett a Wolfs FC csapatától, ennek következtében előnyünk kilenc pontra nőtt hat fordulóval a bajnokság befejezése előtt.
 Következő fordulóban nehéz mérkőzés vár csapatunkra a Wolfs csapata ellen hazai környezetben vasárnap 13:00 órai kezdettel.
 Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.