Mesteri gondolatok! BLSZ1. 3. forduló!

Írta: Pestifoci.hu

A 3. fordulóhoz érkezett a BLSZ1.,formálódik a tabella, lassan kirajzolódnak az erőviszonyok. Nézzük, mit várnak az edzők a hétvégétől.

Fővárosi Vízművek SK – THSE-Sashalom 2013. augusztus 31. (szombat) 10:00 óra

   Mindkét csapat általában támadófelfogásban játszik, ezért közönségszórakoztató, gólgazdag találkozóra lehet számítani. A Vízmű eddigi két mérkőzésén összesen 12 gólt lőtt, s hat pontjával jelenleg az élen áll. A Tintahalak a múlt héten 4:1-es vereséget szenvedtek a Pénzügyőrtől, most viszont bizakodva várják a szombati összecsapást.

Schmél László (Fővárosi Vízművek): A múlt heti nagyarányú győzelmünk jót tett a játékosok lelkivilágának. Emberelőnyben jól használtuk ki a lehetőségeinket. Szép győzelmet arattunk.
Rátérve a hétvégére, a tavalyi bronzérmes ellen legutóbb 1:0-ra kikaptunk, amely egy elég szerencsétlen mérkőzés volt számunkra, mert végig támadtunk, de végül egy megpattanó lövésből mi kaptunk gólt. Ezzel a vereséggel nem csak a 3 pontot veszítettük el, hanem a 3. helyet is. Mindenképpen szeretnénk ezért visszavágni, természetesen győzelmet várok.

Strebek Marcell (THSE-Sashalom): A múlt heti vereség ellenére csapatomon már a keddi edzésen érezhető volt, hogy pozitívan élte meg a Pénzügyőr elleni találkozót. Tudjuk, hogy a Vízművek együttese remek rajtot vett, és ezúton gratulálok nekik a jó kezdéshez. Azonban mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy rögtön a bajnokság elején bent ragadjunk a rajtnál. Több játékosunk is jobb formát kezd mutatni, illetve Füzy Zsolt, kitűnő támadónk is úgy néz ki, csatasorba állhat. Bizakodva várjuk a szombat reggeli találkozót, és egyértelmű győzelmi szándékkal érkezünk a Vízművek otthonába.

 


Pénzügyőr SE – Ikarus BSE 2013. augusztus 31. (szombat) 11:00 óra


   Eddig a Pénzügyőr olyan futballal rukkolt elő, melyre vevő a közönség, így a pasarétieket idegenbe is olyan sokan elkísérték, hogy a RAFC-pályán a hazai nézőkkel együtt, gyakorlatilag teljesen megtelt a kis fedett lelátó. Többen kifejezetten a Duna-csoport gólkirálya Szakolczai-Sándor Balázs miatt tekintették meg a mérkőzést, s nem is kellett csalódniuk, mert a szélvészgyors támadó már néhány perccel beállását követően betalált a Tintahalak hálójába. Az Ikarus úgy kezdte a bajnokságot, ahogy az egy bajnoktól elvárható, két góllal nyerte a Hegyvidék SE elleni mérkőzést. A két csapat a forduló rangadóját vívja szombaton, mely minden bizonnyal kifejezetten jó iramú lesz.

Vatai Attila (Pénzügyőr SE): Örülünk a jó kezdésnek, és annak hogy az új játékosok hamar beilleszkedtek. Tiszteljük az RTK és a Sashalom csapatát is, de elvárás volt hogy összesen 6 pontot szerezzünk ellenük.
Az Ikarus felkészült edzővel, jó játékosokkal, címvédőként érkezik hozzánk, szoros eredmény lesz, de természetesen hazai győzelmet várok.

 

Krampek Nándor (Ikarus BSE): A múlt heti győzelmünk, ha jobban figyelünk nagyobb arányú is lehetett volna. A Pénzügyőr elleni mérkőzés jóval nehezebb lesz. Többször megnéztük őket. egy nagyon jó csapat, látszik, hogy az NB3-ból jöttek le ide. Természetesen jó meccset várok és mindettől függetlenül a mi győzelmünket.


Kelen SC – Unione FC 2013. augusztus 31. (szombat) 15:00 óra


   Várhatóan mindkét csapat győzelemre játszik majd. A Kelen, ahogy az szinte várható volt, sok gólos meccsel nyitott. Az Unione szinte kilátástalan helyzetből szerzett pontot az elmúlt fordulóban, úgy tűnik, hogy a csapat egyre jobban formába lendül. A találkozó abszolút háromesélyes, egy biztos, a végeredmény nem lesz 0:0.

Szőke László (a Kelen SC másodedzője): A múlt hétről elmondhatjuk, hogy ennél csak jobb jöhet. Kaotikus volt a védekezésünk és a támadójátékunk sem volt az igazi, az öt szerzett gól ellenére sem. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy közünk nem volt a meccshez, hatalmas szerencsével szereztünk egy pontot. Létszámgondokkal küszködünk, az első meccsre is csak 13 mezőnyjátékost tudtunk csatasorba állítani. Sajnos a mai világban mindent (de tényleg mindent) a labdarúgás elé helyeznek a fiatalok, de hát ilyen világot élünk… Emellett súlyos sérültünk is van Vidéki személyében, valamint Kopcsa Balázs nevetséges kiállítása miatt hiányzik majd az Unione ellen.

 

   Ellenfelünket jól ismerjük, nagyszerű, rutinos játékosok alkotják a csapatot, akik minden trükköt bevetnek a győzelem érdekében. Tavaly a hétvégi meccshez kísértetiesen hasonló találkozón 4-4-es döntetlent játszottunk velük. Igaz a Testvériség meccsel ellentétben akkor ők futottak végig az eredmény után. Számunkra nagyon fontos lenne a három pont, hiszen egy nagyon nehéz sorozat elé nézünk. Az egy szerzett pontunknak csak akkor van értelme, ha hétvégén legyőzzük az Unione gárdáját.

Szabó András (Unione FC): A Budafok elleni eredményből erőt kell meríteni az elkövetkező mérkőzésekre, hiszen a harmincadik perctől nagyon nagy bravúrt hajtott végre a csapatom. Viszont az első 25 percben a védekezésünk nem volt tökéletes, ebből tanulnunk kell.
A Kelen csapatával mindig szoros meccset szoktunk játszani. Tudjuk róluk, hogy a tavalyi bajnokságban az egyik legtöbb gólt rúgták. A mostani pontvadászatot sem kezdték gyengén a gólokat tekintve, úgyhogy erre nagyon oda kell figyelnünk. Természetesen nyerni megyünk, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű.


III. KER. TVE – Nagytétényi SE 2013. augusztus 31. (szombat) 17:00 óra


Az eddig száz százalékos III. Kerület a mérkőzés egyértelmű esélyese, meglepetés lenne, ha az eddig még nyeretlen Nagytétény ponttal távozna Óbudáról, de teljesen leírni sem érdemes Pál József tanítványait.

Varga László (III. KER. TVE): A Ferencváros ellen számunkra a legfontosabb a három pont megszerzése volt, de azzal tisztában voltunk, hogy ezért meg kell szenvednünk és így is történt.
Az eddigi sérülteken (Móczó, Kocsis M) kívül nincs hiányzónk. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy szurkolóink jól szórakozzanak!

Pál József (Nagytétény): Az elmúlt meccsek alapján, úgy néz ki, hogy a Kerület az élmezőnyben fog majd végezni, s mi inkább a középmezőny elején. Idegenben biztos, hogy nem lesz könnyű ellenük játszani, de mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el. Remélem, hogy felépülnek a sérültjeink, és erős csapattal tudunk kiállni.


Budafoki LC – Ferencvárosi FC 2013. augusztus 31. (szombat) 17:00 óra

 

   A Budafokot a szezon kezdete előtt az első helyre is esélyes csapatok közé sorolták. Eddigi szereplésük csalódást keltő, s ha szombaton nem sikerül otthon tartaniuk a három pontot a Kerület ellen már összeszedett futballal kirukkoló zöld-fehérekkel szemben, akkor komoly lépéshátrányba kerülhetnek a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Schróth Lajos (Budafoki LC): Az Unione ellen 30 percig jól futballoztunk, addig úgy tűnt sima győzelem lesz, ehelyett elkényelmesedtünk, flegmán játszottunk, az utolsó negyedórában már hiába alakítottunk ki több helyzetet is, nem tudtuk berúgni őket. Most, mint minden hazai meccsünk előtt természetesen győzelmet várok. Keveset tudunk az ellenfélről, hiszen ezidáig még nem játszottunk velük. Nagy akarást, több futást, határozottabb játékot várok a csapatomtól.

 

Bitó Tibor (FFC): Csapatom jól edzett a héten,rengeteget beszélgettünk,ha maradéktalanul betartják és megvalósítják az elképzeléseimet,megkezdjük a pontgyűjtést!Jó mérkőzést várok.

 


RAFC – RTK-Vasló 2013. augusztus 31. (szombat) 17:00 óra


   Az Inter elleni győzelmével a RAFC lezárt egy nagyon hosszú és kínos sorozatot, végre megszerezte a naptári év első győzelmét. Szombaton könnyen lehet, hogy rögtön behúzzák a másodikat is, hiszen a bajnokságot iszonyatosan rosszul kezdő Vasló ellen lépnek pályára.

 

Vörös Péter (RAFC): Az Inter ellen mutatott játékkal nem vagyok elégedett. Sok meccs után végre győzelemnek örülhettünk, így talán felszabadultabban tudunk majd játszani. Szombati ellenfelünk az RTK az elmúlt fordulóban beleszaladt egy nagy pofonba. A hétvégén kiderül, hogy fel tudnak e állni belőle, vagy végleg padlóra kerülnek. Bár ne tévesszen meg senkit ez az eredmény, hiszen minden csapatnak van rossz napja!

 

Szakál Béla (RTK): Lehet eső, lehet tél, majd meglátjuk, mire jutunk a hétvégén. A mi fiatal csapatunknak elsősorban nem az eredmény a fontos, hanem az, hogy fejlődjenek, megpróbálunk ennek szellemében egy jó meccset játszani a RAFC ellen.

 


Hegyvidék SE – Testvériség SE 2013. augusztus 31. (szombat) 19:00 óra


    A Tesi bombaformában kezdte a bajnokságot, kitűnő támadójátékának köszönhetően már nyolc góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. Újoncként is felvállalják az előző évben mutatott remek játékukat. Nem lesz könnyű dolga a bajnokságot vereséggel kezdő Hegyvidéknek, ha javítani szeretné a múlt heti fiaskót.

 

Csucsi Nándor (Hegyvidék): Amit vártunk sajnos azt kaptuk az Ikarus ellen, sőt rosszabbat! Mindkét gól elkerülhető lett volna, mégis azt mondom nem rajtunk múlt, hogy nem lett négy vagy öt gól a két csapat között. Legalább háromszor csak álltunk, mint japán turista a Mátyás templomban, és bámultunk mi lesz az Ikarus támadás vége! Sem a támadójátékunk, sem a védekezésünk nem működött szinte sehogy!
Azt gondolom csak annak meglepetés a Tesi jó kezdése, aki nincs képben az erőviszonyokkal. Tavaly is zsákszámra rugdosták a gólokat! Ettől függetlenül azért szombat este meg fognak izzadni abban az esetben, ha végre azt csináljuk, amit az edzőnk kér, és a játékosok kellő alázattal teszik a dolgukat egymásért és a csapatért!

 

Balogh István (Testvériség SE): Szeretnénk az eddigi teljesítményünket folytatni. Igaz a múlt héten ajándékoztunk három gólt és ezzel két pontot az ellenfelünknek. Ezen a hétvégén hasonló teljesítménnyel, viszont győzelemmel szeretnénk kijavítani a múlt heti kisiklást!

 


Voyage SE – Internationale CDF SE 2013. augusztus 31. (szombat) 19:00 óra


    A Voyage eddigi mérkőzései során igazolta azt, hogy ebben a bajnokságban is nagyon komolyan számolni kell vele, s ismét ott lehet az élmezőnyben. Ennek ellenére egyáltalán nem előre lefutott a mérkőzés, mert ha az Inter képes higgadtan és fegyelmezetten játszani, akkor hatalmas meglepetést okozhat. Legutóbb áprilisban, a Budapest Kupa elődöntőjében találkozott a két csapat, akkor szoros meccsen 2:1-re a Voyage nyert.

Bajnóczi Tamás (Voyage SE): Két nagyon nehéz mérkőzéssel indult számunkra a bajnoki szezon, hasonlókra számítunk a továbbiakban is. Az Inter CDF jó mentalitásban futballozik, bő és egységes a keretük, így nem gondolom, hogy a múlt heti kiállítások visszavetették volna a csapatot. A Kupában tavaly találkoztunk, akkor némi szerencsével mi nyertünk. Ők most talán jobb startra számítottak, mi pedig szeretnénk az élcsapatok mögött kapaszkodni, így nyilván mindkettőnk számára fontos lenne a győzelem. Készülünk.

Dr. Agonglo Joel Geraldo (Inter): Remélem, hogy végre 11 emberrel fejezzük be a játékot, és úgy gondolom, hogyha ez így lesz, akkor pontosan érünk haza!

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.